Hop til indhold

Recommended Posts

Droppede ind på Bellahøjvej forleden. https://escortguide.dk/P/sexy-ung-pige-i-dag-t.-91833292-33628.html

Havde godt set de annoncerede med "ung pige" - det modsatte åbnede døren. Jeg har været der nogle gange før og hver gange fået massage af ejeren (på billederne med ansigt) og det havde været habil massage uden at være prangende og kompetent ekstra. Den ældre kvinde forklarede lidt undskyldende (på lidt gebrokkent dansk) at den unge pige var optaget. Jeg trak på skuldrene - det var ikke en prioritet for mig - jeg ville bare have nogenlunde kompetent behandling af min krop. Det fik jeg ikke.

Jeg burde have lugtet lunten, for hun virkede meget forvirret og sagde flere ting, jeg ikke helt fangede. Det var fx uklart for mig om hun ville massere mig i starten og der så ville komme en anden. Hun gik også ind og ud af lokalet flere gange, fordi hun havde glemt noget og gentog sig selv flere gange (forklarede fx om håndklæder der lå på en radiator at de var varme og det var godt ...) Det var en underlig forvirret stemning jeg kom i. Massagen startede. Det virkede ikke så struktureret og det blev heller ikke symmetrisk - fx brugte hun lang tid på den ene arm, men den anden slap heldigvis næsten helt. Det var godt, for "teknikken" var at stryge med et stramt greb fra skulderen hele vejen ned til hånden, dvs modsat venepumperne, så min hånd føltes helt forkert til sidst af for meget blod der ikke kunne slippe væk. På det tidspunkt indså jeg, at hun ikke anede hvad hun havde gang i. Undervejs hørte jeg der blev taget afsked med en anden kunde og jeg håbede ... Men forgæves.

Omvending efter 35 minutter. Så gik der ikke længe før hun begyndte at spørge om ekstra og nu blev det næsten mere akavet. For hun spurgte om hun skulle hente den unge - jeg trak på skuldrene og sagde ja i et spørgende tonefald. Hun begyndte at stryge mig, så der løb blod til et sted, hvor det føles lidt bedre end det med armen - og nu begyndte hun om det skulle være hende og at jeg skulle betale hende de 400 for massagen. Ja, ja, sagde jeg (til det med 400). Min stemning var ikke i top, men for at det hele ikke skulle føles komplet "spildt" ville jeg prøve afslutningen. Men så spurgte hun igen om hun selv skulle gøre det for 200 ekstra. Nu var jeg så irriteret over situationen, at jeg tænkte, at det sikkert ville blive dyrere hvis hun hentede den unge pige og jeg var ikke rigtigt i stødet. Hendes strygning mellem mine ben virkede også okay, og det har jeg mange gange oplevet at de lidt mere modne massører er gode til - så jeg sagde ja til hendes tilbud. Så blev det desværre lidt mere "målrettet" og hun kiggede ud til siden imens. Jeg bad hende gøre det lidt langsommere og det efterkom hun, men stadig fik jeg klart indtryk af at hun enten ikke brød sig om det eller ikke følte sig tilpas sammen med mig. Da jeg begyndte at komme stoppede hun midt i det hele. Suk! Alt i alt den ringeste massageoplevelse i årevis.

Jeg vil godt understrege, at det ikke skal ses som en advarsel mod stedet. Det er kun den enkelte massør, som er ret lav, ældre, taler dansk med en del accent og har lidt rund kropsbygning. Muligvis var kontakt mellem os medvirkende, men hun virkede som sagt ikke til at ane hvad massage er, og afslutningen var en sur pligt. Som nævnt er jeg før blevet behandlet meget bedre på stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Absolut potens dræber at kigge væk imens. Så må de sgu hellere lade være med at tilbyde det. Har selv prøvet det samme i Buddinge...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange gange er det et lotteri, hvem man får som massør den dag, man kommer et sted, undskyldning er hun har fri/ferie eller stoppet, men er stadigvæk på hjemmesiden !

Mit bud er, gå igen, men klart nok svært nok nogle gange 

Men øv øv :(

Del dette indlæg


Link til indlæg
butterfly skrev, den 15/3/2018 at 00:06:

Mange gange er det et lotteri, hvem man får som massør den dag, man kommer et sted, undskyldning er hun har fri/ferie eller stoppet, men er stadigvæk på hjemmesiden !

Mit bud er, gå igen, men klart nok svært nok nogle gange 

Men øv øv :(

Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke havde ringet i forvejen - så jeg tog bare chancen. Jeg ville ikke specielt have "en ung pige" - jeg har flere gange tidligere været fuldt tilfreds med behandling på stedet fra ejeren. Derfor kunne jeg ikke vide det ville gå galt - for den sags skyld kunne den unge pige jo have gjort det samme, og så havde jeg været lige så skuffet - eller måske endda mere ...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fået massage der 1 gang af den ældre kom også bare fra gaden. Men holdt fast i kun massage. Hun kyssede farvel på kinden så overvejede om jeg skulle forbi en anden dag til B2B men nu ved jeg ikke rigtigt

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde det ikke lige været Bebop eller et andet vel estimeret medlem der havde skrevet anmeldelsen, ville jeg have haft svært ved at tro på sandhedsværdien. Men Bebop skriverier har jeg 100% tillid til.

Hvis det er den ikke længere helt unge dame fra annoncen der viser ansigt, undrer jeg mig såre over at standarten er faldet så voldsomt i løbet af det års tid der er gået siden jeg besøgte hende fast. Jeg var i nogle år fast besøgende hos hende fordi jeg fik præcis den Thaimassage (kan ikke fordrage olie på kroppen) jeg ønskede, hverken for blød eller for hård. Af tillægsydelser fik jeg som regel et håndjob og et par gange en 69. Begge dele udført til min store tilfredshed.

Tak til Bebop for anmeldelsen, jeg vil nu genoverveje om adressen skal besøges igen.

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Balshoi skrev, for 8 timer siden:

Hvis det er den ikke længere helt unge dame fra annoncen der viser ansigt,

Det er ikke hende på billederne. Hende der masserede mig er ikke i annoncen. Hende på billederne i annoncen har jeg som nævnt også selv modtaget god behandling et par gange eller tre tidligere. Mit gæt er, at hende der masserede mig er ældre  (og hun er også kraftigere - det er ikke et gæt) end hende i annoncen (som jeg mener er "indehaver").

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bebop - så forstår jeg bedre, og må se at komme derud så gammelt bekendtskab kan friskes op

takker for inspiration - skal nok en dag lære at læse inden jeg svarer:)

mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi onsdag.ringede bare om de havede tid. Håbede Mia ville give mig B2B men hun havde en aftale. Men kunne få en mere sexy pige. Så der fik jeg god B2B hun har en god krop smilende måtte pille når hun lige var inden for ræke vide en ok fræk smilende tur for en 800 mand 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...