Hop til indhold
marcellino

Antonia Aalborg ... Italian, totalt spild af penge

Recommended Posts

ups ... kom til at udgive før jeg fik skrevet :) 

http://www.escort-side.dk/New-New-Hot-ANTONIA?ad-id=10577

DETTE er totalt spild af penge og tid... Har aldrig oplevet så ringe et besøg. Efter lang sms korrespondance hvor jeg spurgte had hun tilbød, svarede hun kærligt med baby og det hele - at sex, massage, blow kostede 900. og hvis jeg ønskede dildoshow var det 400 ekstra. Jeg sagde tak til sex, massage og blow tog derhen. Da jeg ringede på åbnede en meget ung og smuk lyshåret udenlandsk pige døren - vrissede surt at jeg jo "ikke må bruge klokken" - jeg sagde undskyld og betragtede hende. Ikke den sasmme pige som på billedet - hende her havde smukke tattoo over kroppen. Flot pige, let solbrun og slank, små faste bryster... mums tænkte jeg - hun stod afventende ... og jeg forstod åh - penge .. Så jeg betalte og spurgte om et hurtigt bad? "No no --  no bath here." - hun satte sig med sin telefon og tastede mens hun ventede på jeg tog tøjet af ... sukkede og sagde lay down .. Jeg fik en gang manisk massage gnideri ... og da hun bad mig vende mig .. begyndte jeg at læne mig frem for at kramme og kysse lidt .. hun fjernede let min hånd fra sit ansigt ... og drejede hoved væk fra mig og sagde: "You can't touch my face.. and noooo kissing" .. jeg lænede mig frem og ville kysse hendes fine bryster ... no no igen .. "you can touch from my neck and down ... but no kissing or licking" ... så sagde jeg på engelsk: hvis jeg ikke må kysse din krop, hals eller noget hvad forstår du så ved sex, som jeg jo aftalte med dig?.. "sex is fuck - and I blow you with condom and then we fuck ?!- ok -- if you wanted more it is 400 for licking - 200 for kissing ... ok?"

Jeg var paf ... begyndte at kærtegne hendes lækre krop - hun gloede på mig afventende og undrende - og jeg ramte let hendes fisse --- "no no" ... igen - Så sagde jeg "hvad fanden har jeg egentlig betalt for - hvad skal overhovedet tænde mig hvis vi ikke kan noget?" - "lay down" sagde hun - og så gav hun mig et blow med kondom ... hårdt og fast så jeg blev tændt .. og hun fortsatte uden jeg kunne signalere at jeg ville kneppe, hvorpå jeg selvfølgelig kom..... Så satte hun sig op og tog sin slåbrok på igen ... Tog sin telefon og tastede videre -   

Jeps - det var det --- vidste egentlig ikke om jeg skulle grine eller græde ... totalt komisk og uden sidestykke....

På vejen ned af trappen tænkte jeg drømmende på skønne Silvia fra Aalborg C der smuk, forførende med lette berøringer og små stønnende lyde næste kan få en til at komme bare man er hende nær.. og som liderligt glider ned over een og rider med smukke store bryster i ens hænder til man eksploderer alt for tidligt ... suk ... 

SÅ venner - tag jer i agt - og det gælder jo også den anden trådskriver om "Emma italiensk i Aalborg"... ville heller bruge 900 på et turkort i Tivoli og en big Mac Menu :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
lillejohn skrev, for 23 minutter siden:

Øhh lidt mangelfuld anmeldelse ;)

kom til at sende for hurtigt .... det skulle passe til det manglende indhold i mit besøg :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...