Hop til indhold
Aarhuselsker

Tantrisk Blowjob, skamløst sakset fra det store "indernæt"

Recommended Posts

Man kan godt blive i tvivl og blive ramt af momentær præstationsangst når målet ikke længere er sædafgangen, for hvordan ved man så om det man gør er godt? Her er den tantriske blowjob guide.

1. Du behøver ikke at imponere ham

Han er allerede imponeret, for han kan ikke selv nå! Og når der er en der har lyst til at have kalorius i munden, så har han generelt intet at klage over. Det handler ikke om hvilke trix du kan og om hvor dybt du kan deep-throate, men om at du er der, er på og har lyst.

2. Leg dig frem og glem præstation

Gå til opgaven med uskyldig og legende energi. Mere end at slikke pik, så tænk opgaven som at på opdagelse med din mund og din tunge.

Glem alt om at tilfredsstille ham. Tilfredsstil dig selv. Lad det være din pik og din opdagelsesrejse.

3. Tag dig go’ tid

Husk - der er intet mål. Det handler ikke om at komme, men om at gå turen sammen. Sæt mindst 20 minutter af. (Så gør han sikkert også det samme for dig)

4. Go slow

Det kan være svært at mærke energien hvis der hele tiden sker noget. Hold pauser hvor der ikke sker noget. Hold om penis, eller lad den hvile helt stille i munden - gerne i flere minutter.

5. Lad ham se

Hvis du kan mærke at det tænder ham at se (mærke med øjnene), så lad ham endelig gøre det. Giv ham en pude, fjern håret, kig ham i øjnene og vis ham at hans glæde ved at se hans pik blive slikket er 100% ok! Omvendt hvis han hele tiden vil se, så giv ham bind for øjnene og hjælp ham på den måde ind i sig selv.

6. Brug stemmen

Fortæl ham hvad du ser, mærker, føler, fornemmer og tænker. De færreste mænd har prøvet at slikke pik og vil være dybt taknemmelige over at høre hvad du oplever.

7. Lad den bare blive slap

Når sex får lov til at tage tid så sker der også det at den naturlige lyst kommer og går. Tab ikke modet når rejsningen falder – det er helt naturligt. En slap pik er et helt univers af nye muligheder. Prøv dem! Og husk det er ikke din opgave at holde den stiv – og dert er heller ikke hans. Lad den leve sit eget liv.

8. Inviter ham til passivitet

Lige som kvinder har mange mænd svært ved at give slip. Vi tror simpelthen at de lige er nødt til at nusse hende så hun ved at vi kan lide det. Inviter manden til at være passiv. Fortæl ham at han bare skal tage imod, nyde det og mærke indad.

9. Hold øje med lysten

Hold øje med tegnene på at manden er tæt på sædafgang. Tegnene er at den store blodårer bag på penis bliver meget synlig og pungen trækker sig op til kroppen. Hvis du er i tvivl så aftale et kodeord han siger hvis han er tæt på at komme.

10. Elsk hans sæd

Hvad enten han kommer undervejs eller fordi I vælger sædafgang som afslutning, så elsk hver en dråbe af hans sæd - betragt den som hellige dråber. Og hvis det er for stort et skridt så vær undersøgende og interesseret i den. Smag på den, lugt den, mærk den og lad ham vide og mærke, at den er velkommen.

Og vigtigst af alt! Ingen tænder – for guds skyld ingen tænder!!! :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...