Hop til indhold
Rejsenetværk

Debat om konkurrencen

Recommended Posts

Hvad med om læserne kan rate beretningerne, sådan at egen kvantitative indsats, kan blive afbalanceret af læsernes kvalitative bedømmelse af skribenternes indsats.

Du kan måske også lade udviklingen af undertråden, bidraget af indlæg heri, statistikken over unikke hits, og trådens samlede levetid indgå i den kvalitative bedømmelse af en beretning/anmeldelse.

Om det så skulle udgøre en særlig udfordring til forebyggelse af eventuelle forsøg på manipulering af disse parametrer, ja det ved du bedst selv.

Men jeg tror at et mix af parametrer, som her foreslået vil fremme en lyst til at bidrage kvalitativt, samtidig øge lysten til at læse samme kvalitative bidrag.

For en god ordens skyld, jeg er ikke personligt motiveret af denne konkurrence til at fremsætte dette synspunkt, men det kan jeg godt blive af nye konkurrencer fremadrettet.

Men godt initiativ af admin og Nikita.

På sigt kan det forhåbentlig komme på tale at indgå samarbejde med klinikker og bureauer om fremtidige konkurrencer.

Eksempelvis Escortfantasy der kører sin egen konkurrence - vind et besøg.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er en konkurrence, hvor alle kan være med hvis de bidrager med information Rejsenetværk. Naturligvis mener du at konkurrencen skulle være udformet anderledes. Du er jo kun tilfreds hvis alt bliver ligesom du havde forestillet dig. Du vil have det til at være noget indviklet smagsdommeri med karaktergivning. Så kan vi rigtig fordrer at dem der har et forfattergen i sig og der skriver godt får de gode karakterer/ratings, mens de ordblinde og dårligt formulerede, Rejsenetværk, får de dårlig karakterer/ratings hvilket næppe er motiverende/opløftende for ret mange hvis de får den rating. Jeg tror ikke dit forslag vil bære noget godt med sig. Jeg synes den måde administrator har sat konkurrencen op på med at det vigtigste er at man bidrager med brugbar information om massagepiger for at kunne deltage i konkurrencen på alle måder er fornuftigt fremfor dit forslag Rejsenetværk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ros til Aadmin og Nikita :!::)

Det er et flot banner til konkurrencen - et blikfang der springer lige i øjet og nok skal blive bemærket meget mere end en bar overskrift til konkurrencen.

Spændende hvad admin tænker ind af design og layout hen af vejen under udviklingen af sitet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror som Max også er inde på, at ved rating af de forskellige bidrag, ville medføre at f.eks. ordblinde osv., ville undgå at bidrage med deres inputs.

Derfor vil jeg hellere give alle der bidrager til siden med enten beretninger eller hjælp til efterlysninger, muligheden for at vinde konkurrencen.

Jo mere indhold der kommer på EroGuide.dk, jo mere brugbar er siden for nye og gamle brugere af siden. Jeg kan også allerede se, at efter konkurrencen er skudt i gang, er der kommet mere gang i siden, hvilket jo naturligvis også var hensigten.

Dog kan jeg også allerede nu love, at det ikke bliver den sidste konkurrence der kommer til at køre her på EroGuide.dk. Planen er at der som minimum skal køres 6 konkurrencer om året.

Hvad angår banneret, så blev det faktisk lavet for at reklamere for EroGuide.dk og konkurrencen på andre hjemmesider, men jeg synes det ville være et godt blinkfang for konkurrencen også her på siden.

Der vil kommet et nyt design på EroGuide.dk, når jeg er klar til at udrulle den nye version af siden, så både det nye og gamle kommer til at hænge sammen. Men mere om alt dette når jeg er tættere på en udgivelsesdato.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er ingen tvivl om at banneret er et kæmpe plus for konkurrencen. Det er sådan det skal gøres. Også godt at Administrator overhovedet ikke hoppede på Rejsenetværks forslag om at konkurrencereglerne skulle laves om til noget indviklet smagsdommeri.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er ingen tvivl om at banneret er et kæmpe plus for konkurrencen. Det er sådan det skal gøres. Også godt at Administrator overhovedet ikke hoppede på Rejsenetværks forslag om at konkurrencereglerne skulle laves om til noget indviklet smagsdommeri.

Det er meget muligt, men jeg så det først, da jeg så en gøre opmærksom på det :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej Guka. Der er kun et reklamebanner på Eroguide, og det er helt nyt at det er kommet. Det er der hvorend du er på forummet Eroguide og det skriver med store klare bogstaver "Vind en halv time med Nikita" + der er 2 pæne billeder af pigen. Det er sku ret godt gået, hvis du har kunnet navigerer rundt på forummet uden at dine øjne er blevet fanget bare en enkelt gang af banneret for den meget gode konkurrence her. ;) Jeg kunne forstå det, hvis det var på et forum der var fyldt med alverdens bannere, så kan man med tiden ignorere det, men på dette forum er der kun et, det er helt nyt og det er placeret så jeg vil påstå, at det er svært at undgå at se det, men det kan jo åbenbart ske. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det kan det jo åbenbart, uanset din meget lange forklaring. Og kan det ske for mig, så kan det jo tænkes, at det også kan ske for andre.

Det var såmænd bare det, jeg forsøgte at sige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...