Hop til indhold
Longman

Det skal jo ikke handle om sex det hele...Aroma Thai - Viby

Recommended Posts

Kære medsammensvorne,

Fra tid til anden kan man opleve at det stakkels halvgamle korpus bliver så slidt og belastet af arbejde (ja nogen skal jo holde hjulene i gang) at man ser sig nødsaget til at ty til rigtig, stenhård, fysiologisk korrekt massage. Vel at mærke den slags uden morskab til afslutning. I de få tilfælde plejer jeg at søge mod de sydlige regioner...af Århus altså, og parkere den gamle rustbunke under Viby Centret for at besøge hvad der er blandt den bedst thaimassage uden happy end i Århus, nemlig Aroma Thai Massage.

Der tilbydes absolut intet seksuelt og man må derfor nøjes med en himmelsk behandling i 1 - 1,5 time hvor et lille kvindemenneske på umenneskelig hvis strækker, bukker, vrider, trykker og træder din krop tilbage i de rigtige former.

Det er usandsynligt godt og alting er rent, pænt og velduftende samt understøttet af blid musik (ikke kun thaipop som man ellers kan risikere at møde på byens andre etablissementer).

1 time til 300 kr og 1,5 til 450 kr er godt givet ud for en massage der som oftest efterlader dig i en behagelig tilstand af afslappethed resten af dagen. Der følges altid op med en flaske iskoldt vand og udskåren frugt i opvågningsområdet.

Så de dage hvor der ikke skal knald på afslutningen...så er min anbefaling at tage til Viby.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...