Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg må hellere skynde mig at bringe en anmeldelse af sidste uges "scoring", for hun er kun i Danmark en uge endnu og kommer først retur i maj.

Den udvalgte var Candy http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14866. Billederne er ikke af hende, eller også har Fotoshop været på overarbejde. Candy er en ret mørk mulat, vel et sted midt i trediverne. Hun er bestemt nydelig, med ret store bryster (C-D). På et tidspunkt er de blevet gjort mindre eller er strammer op; om der er silikone i, må mere kyndige hænder afgøre, men de er dejligt bløde at røre ved. Fissen var lækker og nybarberet - sådan skal det være (alt for tit er der 3 dage gamle "skægstubbe" ;0), den smagte skønt og ville gerne slikkes; to fingre op var ok. Jeg valgte en time. Først fik jeg lidt massage, det var ok, men fås dog bedre på et godt thai-sted. Dernæst fransk, så dansk og masser af græsk i flere stillinger - efter et lille av! tog hun fint imod ;0). Det blev en rigtigt dejlig oplevelse, som tilsidst endte med en klat på hendes bryster. Candy lever sig fint ind i rollen, men hun er ikke meget GFE. Alt i alt, en god dag, som bestemt kan gentages.

/Bergi

PS: Det giver ikke mening at bringe et billede ...!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...