Hop til indhold
Goldfinger

Holstebrovej 151

Recommended Posts

I Ravnstrup ved Viborg annonceres der jævnligt i EB med 2 Thaipiger og tlf. 5273 9754.

Jeg er meget sjældent på disse kanter, men det sker da.

Er der nogen, der har erfaring fra stedet inden jeg kommer i nærheden igen?

Det kunne være rart at vide om man kan få almindelig massage evt. i kombination eller det udelukkende er "det andet". Pigernes udseende og engagement tæller selvfølgelig også.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I Ravnstrup ved Viborg annonceres der jævnligt i EB med 2 Thaipiger og tlf. 5273 9754.

Jeg er meget sjældent på disse kanter, men det sker da.

Er der nogen, der har erfaring fra stedet inden jeg kommer i nærheden igen?

Det kunne være rart at vide om man kan få almindelig massage evt. i kombination eller det udelukkende er "det andet". Pigernes udseende og engagement tæller selvfølgelig også.

Jeg har besøgt klinikken i Ravnstrup en del siden sommeren 2012 fordi der var en rigtig sød, dygtig og lækker slank thaipige med gode bryster der - blev faktisk lidt afhængig. Første gang jeg kørte derfra kunne jeg ikke huske nogen af min dankortkoder på den nærmeste tank og måtte betale kontant.

Nu er der kommet en ny pige, som også er sød og pæn, dygtig til at sutte pik medens hun kigger på dig, men hendes Handjob er vand ved siden af den førstes, hvor man næsten ikke kunne holde det ud og som hun gav sig god tid til inden hun ville gennemkneppes - første gang klagede hun over at jeg var lidt for forsigtig. Nu er jeg ret stor - og det er den nye ret imporneret over. Sjovt nok har jeg aldrig mødt en thaipige, som har klaget over størrelsen, snarere tværtimod - medens piger af afrikansk afstamning, nærmest har været bange for at blive spaltet i to.

Der er som regel også en meget lille thaipige på stedet, som tager imod dig og viser dig ind på et af værelserne, hun er lidt bastant bygget, men meget sød og jeg har da tænkt på at det kunne være sjovt at duske hende ved lejlighed.

Som førstegangsbesøgende skal du ikke lade dig spise af med priserne på menukortet, hvor listeprisen for ½ time så vidt jeg husker var kr. 1600,-. Foreslå istedetfor kr. 800,- evt. +/- om det skal være med eller uden kondom.

Værelset ud mod gaden er lidt for mørkt efter min smag pga. svag oplysning og alt for mørke gardiner, men det er mere hyggeligt end det ud mod haven, som nok er mere lyst, men mere trangt. Tag evt. selv en up-light lampe el. lign med du kan undvære og forær dem.

Det er lang tid siden jeg har set dem reklamere - tror de har rigeligt med faste kunder pga. de yder en god service - ellers er reklameskiltet ud til vejen måske nok til at tiltrække nye kunder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det kun det sjove de tilbyder eller kan man få en gang alm massage også? Og hvor gamle er pigerne ca?

Mener du sagtens kan få en alm. omgang massage også, men det er vist ikke bare det du går efter, siden du også spørger til pigernes alder :) , men de er nok et sted mellem 25 og 35 - eller ikke så unge at de stadig tror de køre den af på udseendet alene og ikke så gamle at de er begyndt at blive affældige. Alm massage er nok mest med hende den lille - hun har ihvertfald nogle lidt kraftigere overarme til det. Begge værelser er ihvertfald udstyret med massagebrikse og jeg plejer at starte med at kæle lidt med pigerne stående, selvom de ikke er helt med på den og så lægge mig op på briksen med en god hovedpude under, så jeg bedre kan nyde opvarmningen med enten fransk eller oliesvensk - pigerne er ihvertfald gode til at holde øjenkontakt! Så tager vi et par runder på sengen og slutter gerne af med svensk på briksen - den nye er meget begejstret og synes jeg "dygti", når jeg kommer på min egen mave.

NB. du kan bare køre om i gården og parkere rimeligt diskret - desværre skal man så om til fordøren og ringe på - ring bare på selvom der evt. står lukket, du bliver som regel velmodtaget alligevel, som regel af hende den lille, som så viser dig ind på værelset og finder menukortet (hvor priserne vist ikke skal tages alvorligt) frem mellem håndklæderne.

PS. husk så at sætte skoene lige indenfor til venstre i entreen :idea:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...