Hop til indhold
NylonSpy

Vanessa rigtige billeder af mig

Recommended Posts

Jeg er taget et smut til Aarhus og havde besluttet mig for at få en dejlig aften i selskab med en GP. Jeg forsøgte med lidt research at finde en GP som er ung, blondine, Petite og som var indstillet på at tage en kort nederdel, nylon strømper og høje hæle på og så skulle hun modtage anal. De annoncer der virkede interessante så fake ud, så jeg trak en livline og besluttede at efterlyse gudinden her på sitet. Der kom nogle gode forslag, men ingen af dem jeg kontaktede, skrev tilbage. Amy der var et af forslagene har efterfølgende kontaktet mig her på Eroguide og fortalt at hun ikke har modtaget en besked med ovenstående forespørgsel, så jeg må ha lavet en fejl. Hvorom alting er, var jeg blevet godt gammeldags liderlig og måtte kaste mig ud i det. Jeg faldt over Vanessa https://escortguide.dk/P/vanessa-rigtige-billeder-med-mig-37495.html som så sød ud og selvom hun ikke er blondine tilbyder hun de services jeg efterspurgte. Forsøgte at finde en anmeldelse, men det lykkedes ikke. Så jeg kontaktede hende og hun svarede hurtigt og sødt på mine beskeder. Hun bekræftede at hun gerne ville tage det tøj på jeg var interesseret i. Jeg bad hende bekræfte at billederne er af hende og det gjorde hun ved at sende et billede tilbage. Så den indledende kommunikation var fin og forventningerne store. Hun ankom som aftalt og jeg hentede hende i reception. Jeg tror det er hende på billederne, men dog i en noget større udgave i virkeligheden end billederne lægger op til. Specielt hendes bagparti ret stort, så hun er langt fra så

petite som jeg havde fået indtryk af. Men hun var sød og jeg var så klar til en time i hendes selskab. Vi går op på værelset og hun forklarer at hun ikke taler så godt engelsk, men det går endda. Da vi kommer ind på værelset forklarer hun at hun ikke har tøjet med som vi aftalte, i følge hende fordi hun havde glemt det. Jeg har som min profil angiver en vis svaghed for det efterspurgte outfit, så det er et totalt turn of at hun ikke havde det med. Det kan naturligvis ske for os alle sammen at vi glemmer noget, men det virker ikke for mig, uden det outfit som jeg havde set så meget frem til at se hende i. Jeg sendte hende derfor hjem igen og hun gik uden nogen surmulen, men dog tydeligt ærgerlig over episoden. Jeg fik ondt af hende og gav hende 200 til benzin, selvom det jo egentligt var hende der havde begået en fejl. Hun virker som en sød pige og det var super ærgerligt for os begge at det skulle ende sådan. Men en aftale er en aftale, så jeg var nødt til at sende hende hjem igen. Så vidt jeg forstod er hun fra Rumænien og hun ser lidt latino agtig ud. Hvis hun havde haft det aftalte outfit, ville jeg gerne have tilbragt en time med hende, men det er naturligvis smag og behag og hvis man er på udkig efter en Petite GP, skal man gå udenom hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...