Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/230486

2000 Frederiksberg, en sidevej til roskildevej. Alt kommunikation foregår uden problemer, der er 2 timers gratis parkering lige i nærheden. Lejligheden er pæn og nyere. Der er mulighed for et bad før og efter.

en halv time 1000 kr. Der er intet tidspres.

jeg valgte idag at besøge  denne super slanke kvinde, hendes profil gengiver hvad man reelt møder, idag var missen dog lidt langhåret, men det er charmerende med lidt sydamerikanske krøller, og hun havde sendt en advarsels SMS så jeg kunne trække mig hvis jeg ikke var til de Langhårede. Hun er sydamerikansk, men opvokset i Vesteuropa og i dk de sidste mange år.

jeg går ind i ejendommen og op af trappen døren står på klem så det er nemt at gennemskue, så snart man er ved døren åbner hun helt og tager imod. Jeg tager en hurtig skyller og går ind i stuen. Møblementet er finere og litteraturen i stuen er i den tungere ende. 

Hun flytter sig fra sofaen, til en 3/4 seng der er placeret i stuen. Hun ligger sig på maven, jeg berører hende under hendes kimono, hun letter overkroppen lidt så jeg kan nyde hendes dejlige små bryster og brystvorter i mine hænder, jeg nyder og kysser hendes krop til jeg når ned til ballerne, hun løfter let numsen og jeg ligger mig på ryggen og lader mit ansigt glide ind under missen, man fornemmer med det samme at hun er en aktiv pige, missen dufter let af moskus :rolleyes: hun nyder at blive slikket og ber mig om at blive ved, hun kommer til sidst i en fantastisk orgasme, ligger sig ned på ryggen og sunder sig lidt. Hun rejser sig og giver blow uden gummi og uden merpris. Hun er indlevende og kigger mig frækt i øjnene. Jeg ber om lov til at tage hende, hun ber mig være forsigtig da hun er ret snæver og ikke har meget plads i skeden, først tager jeg hende meget forsigtigt bagfra, hun siger pikken er dejlig, jeg er bange for at støde for hårdt og vender hende om og tager hende i missionæren, derefter sætter jeg mig på knæ og læner overkroppen tilbage, hendes ben ligger op af min overkrop og op over min skulder, hun styrer så det ikke bliver for dybt, vi bliver ved til jeg ikke længere kan holde mig tilbage, vi ligger et par minutter og sunder os, før jeg tager en skyller og går igen.

 

Redigeret af Albert7
Fejl i stavning
  • Synes godt om 9

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg troede kun det var hjorte der udskilte moskus... 

Spøg til side, jeg ved hvad du mener. Når man kan dufte at kvinden er liderlig har den en dejlig duft og man bliver selv mega liderlig.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweex skrev, for 58 minutter siden:

Jeg troede kun det var hjorte der udskilte moskus... 

Spøg til side, jeg ved hvad du mener. Når man kan dufte at kvinden er liderlig har den en dejlig duft og man bliver selv mega liderlig.

https://mydailyspace.dk/2017/11/kvinders-vagina-lugter/ 

der er andre end os der har oplevet det.... ved høj aktivitet :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fortsæt endelig de gode beretninger, Albert7. Det er spændende at læse om nogle af de mere ukendte piger. 

  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×