Hop til indhold

Recommended Posts

Skylder en anmeldelse fra dette sted: https://escortguide.dk/P/roskilde-lotus-massage-30832.html

-Og den har ca 5 uger på bagen.....

Var lidt thai liderlig en lørdag, men gad ikke rigtigt at køre til København, så det blev Roskilde. Bl.a. fordi jeg var blevet fristet at deres billeder, og et par gode anmeldelser.

Jeg blev lukket ind af en sød yngre pige. Ikke åle slank, men heller ikke tyk/ buttet. Meget pæn! Jeg så ikke andre end hende på vej ind i rummet, og det var også hende jeg aftalte ydelse med. 

Jeg spurgte til en times olie massage, som hun svarede 400 til. Det blev et ok, og så spurgte jeg om hun gav svensk. Ja, 300, hvilket var ok. Jeg havde dig lyst til B2B, så jeg spurgte også om det var en mulighed. Det var det. En halv time til 700. Det tager jeg sagde jeg, men så fik hun lige indskudt, at det var uden svensk. Godt så, så tager vi en times massage med svensk til 700. 

Om på mavsen, og i gang. Efter 5 minutter tænkte jeg at det var en usædvanlig ringe massage, men hun kom faktisk fint efter det. Om på ryggen efter en 40 minutters tid, og så lidt massage foran med lidt lir. Hun byggede det hele meget langsomt op, og det var ret frækt. Hun sad på sengen ved siden af mig, og jeg listede hænderne rundt omkring hendes dejlige krop, og udenpå trusserne. Ikke under, og ville ikke gøre et forsøg. Hun brugte nok ca. er kvarter på at klare det jeg kom for, og det gjorde hun virkelig godt, og jeg fik faktisk en af de bedste udløsninger jeg har fået i lang tid. jeg kan virkelig ikke klare dem der troe at det gælder om at flå i kødfløjten, som skulle de tænde et bål på en øde ø.

konklusion. 

Stedet: Fint. Ikke skide diskret, men følte at det var ok.

Pigen: Dejlig, ikke slank, men fast i sulet, og føltes dejlig. (Tror det var hende på billede 1, men er ikke sikker. Mener jeg spurgte efter Mena, som hun så påstod at hun hed)

Massage: Lidt over middel.

Håndjob: helt i top!

Value for money: B2B var skudt over målet med 700 kr.  uden afslutning. Min behandling synes jeg var fair nok.

Kommer jeg igen? Ja måske, men der er jo masser af gode tilbud hos thai’erne i øjeblikket. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...