Hop til indhold
nørden

Tokyo - soap massage

Recommended Posts

Jeg skal en tur til Tokyo i løbet af April. Hvor finder man det bedste soap massage sted?

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du skal tage ud til Yoshiwara, som er et område af Tokyo, hvor de fleste Soaplands holder til. Det er ganske enkelt at tage subway'en til Asakusa og så en taxa resten af vejen (10-15 min). Bare sig "Soaplandoo" til taxachaufføren. Måske sætter han dig af ved et lille kontor, der tager imod dig og spørger hvilken pris du har råd til (30.000 - 80.000 yen), eller også sætter han dig bare af på et gadehjørne. Du bliver kontaktet af dørmanden når du går forbi. Hvis du ikke bliver kontaktet ved øjenkontakt, så er det fordi de har travlt eller fordi de ikke tager imod "ikke-japanere". 

Flere soaplands har nu engelske hjemmesider, men jeg anbefaler, at hvis det er for billigt, så hold dig væk. Der er også firmaer og piger, der tilbyder at komme på dit hotel. Mine erfaringer er ikke de bedste.

I Yoshiwara går man ikke helt galt i byen. Lad være med at vælge den billigste pris. Selvom du (også her) får en høflig og pæn behandling, så er pigerne smukkere og servicen bedre jo mere du betaler. En god pris er 40-50.000 yen for 90 minutter. Vælger du mindre end 90 min, så går du nok glip af Nuru-oplevelsen (ikke tid nok). Betaler du mere end 50.000, så er der en chance for, at pigen giver dig et BJ lige når du ankommer (hun trækker bare dine bukser ned og går igang) - og så et bad, og så videre...

Undgå for enhver pris tilbuddene om Nuru-massage i Shinjuku-området. Der er en meget stor chance for, at du bliver snydt på det groveste. Som sædvanligt, hvis det lyder for billigt til at være sandt, så er det det sikkert også.

God fornøjelse ;-)

Mvh William

  • Synes godt om 1
  • Tak 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dit response. Har du tilfældigvis nogle links til gode soaplands? Jeg synes ikke rigtigt jeg kan finde nogen med google.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×