Hop til indhold
knyffens

Hvem er den bedste escort pige i Aarhus for tiden?

Recommended Posts

Hej. Det er da et umuligt spørgssmål du har stillet. Det kræver, at man har haft besøg af alle pigerne, hvilket kræver en virkelig stor pengepung. Hvor lang tid vil det tage at komme igennem alle pigerne? Mindst nogle uger. Så er der imellemtiden skiftet ud blandt pigerne der tilbyder esccort i Aarhus. Selv om det skulle lykkes for en af mændene herinde at skabe sig noget der ligner et øjebliksbillede af den service han har fået af de tilstedeværende piger, så er det da langt fra sikkert, at du vil have den samme oplevelse med den pige han sætter højest.

Så alt ialt det er en umulig opgave du har lagt ud. Hvis du virkelig mener, at du skal have besøg af en GP, så kan du læse om de forskellige her på EG og så selv gøre dit valg. Du kan ikke få serveret en valid bedømmelse af pigerne, så mange ting spiller ind på hvordan hun vil "klinge" lige netop med dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...