Hop til indhold

Recommended Posts

Var en tur forbi stedet for noget tid siden og havde en god oplevelse. Blev betjent af Yumi. Hun er en meget flot sportstrænet slank pige. Jeg betalte 1300 for en time (½ time koster 900,-)

Jeg efterspurgte 2 udløsninger ok det var ok. Jeg var pænt liderlig så jeg gik direkte til sagen. lagde hende på ryggen hvor jeg slikkede hende og nød synet af hendes flotte mis. Så vendte jeg hende om på maven og gav mig så tid til igen at nyde synet af hendes flotte røv og lår med hendes lille lækre fisse. Hun var faneme flot bagfra. Jeg trængte forsigtigt op i hende efter at mine fingre forsigtigt havde skilt hendes skamlæber ad. Jeg gled ret ubesværet op i hende og kørte et par gange inden jeg eksploderede - fantastisk.

Bagefter gav hun mig lidt massage som hun gjorde ok. Da jeg var klar igen afsluttede hun med en ridetur - både forlæns og baglæns. Jeg kom igen oppe i hende mens hun lå på ryggen. Jeg fik kneppet hende godt.

Eneste minus er at stedet ligger lidt udiskret. Der er heldigvis dobbeltdøre så man kommer væk fra gaden hurtigt. Bagefter tog jeg et bad under lidt primitive forhold.

Kommer igen - tror jeg;-))

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×