Hop til indhold
Big3lover

Shiela - Perfect big booty fantacy

Recommended Posts

Hej folkens.

Nu er det vist tid til at lave en anmeldelse af denne chokoladegodte.....http://massage.side6.dk/sheila26.....for det er hvad jeg syntes hun er. Lad mig sige med det samme at billederne passer ikke, hvilket hun også blankt erkender. "Jeg har prøvet at finde billeder som ligner mig - jeg ønsker ikke billeder af mig selv på nettet", fortalte hun da jeg konfronterede hende med det. Jeg synes det er synd og skam, fordi hun sagtens kan "sælge varen" med billeder af hende selv.

Hun er en normalt bygget og lidt ”chubby” pige, uden på nogen måde at være tyk….ca. 165 høj og 65 kg....rigtig godt fordelt på bløde lamselår, lidt mave (bestemt ikke skæmmende), smal talje og en ubeskrivelig pænt stor cubaner-booty, lidt a'la billederne…..Struttende og utrolig blød. Virkelig en nougat-røv der indbyder til doggy! Hendes bryster er ca. som billederne – vel omkring en C-skål. Hun siger selv hun er først i 30'erne, hvilket nok skal passe. Sødt og smilende ansigt. Taler iøvrigt udemærket engelsk.

Hun har været her med jævne mellemrum, så det er efterhånden blevet til et to-cifret antal besøg. Hun er min absolut foretrukne big booty-latiner-glædespige, med fuld tilfredshed hver gang :-) 

Mit sidste besøg var da heller ingen undtagelse. Bliver mødt i døren med kys på munden og kram. Hun får penge og jeg begynder at smider tøjet. Hun er hurtigt tilbage, og hendes stramtsiddende sorte kjole ryger af, mens jeg kæmper med det sidste kluns i det trange lokale. Vi begynder at kæle og kramme mens vi står på gulvet og mine hænder ryger straks ned og begynder at gramse på hendes vidunderlige baller. Hun vender sig om og begynder at gnide hendes bløde strutrøv mod mit underliv, hvilket med det samme giver resultat. Herefter vælter vi om på sengen hvor der bliver kysset lidt mens jeg befamler hendes tiltrækkende former. Min pik bliver stiv som en kæp og det mærker hun straks. Hun skubber mig om på ryggen med et smil…Duppen bliver forsigtigt monteret, hvorefter hun kravler op og glider forsigtigt ned over min stive pik. Nu begynder det jeg er kommet efter :P…..Hun bevæger sig først langsomt og følsomt med små støn imens min pik rigtigt kommer på plads i hende. Langsomt sætter hun farten op mens jeg forsøger at fange hendes livlige bryster med min mund. Hun hjælper lidt til, for hun nyder helt sikkert at få dem slikket. Hendes fyldige dansende røv kører nu op og ned i et frækt tempo…..Klask, klask, klask!…hver gang den ryger i bund. Hun rider som en drøm – med garanti…..præcis som man ser det i pornoklip med mørke kvinder. Hun står af efter nogle minutter, og lægger an til doggy…..lidt unfair, fordi hun ved jeg ikke kan modstå hende sådan. Og det går som det plejer….Hun svejer frækt i ryggen og hendes hoved gynger frækt i takt med at jeg klasker imod hendes store dansende bagdel…. Et syn for guder, og spermen skyder kraftfuldt op i hende. Hun læner sig helt tilbage og lægger en arm om min hals, mens jeg forpustet kysser hende på halsen. Sådan sidder vi lidt og "damper af" – en forholdsvis kort men fræk huggestund, hvor jeg får udlevet mine ”bigbooty-drømme”. Hun er med på frække stillinger, så hvis man er ”booty-man” er der en god mulighed for at få sin lyst styret hos Shiela ;-).

PS: Det kan godt betale sig at være sød og respektabel over for hende, så kommer man langt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
22 cm and thick skrev, for 3 timer siden:

Det bør man altid være. :-) 

Jamen selvfølgelig...helt enige :-). Jeg tænker blot på, at der ind i mellem er nogen der tror de "ejer" pigen, når man har betalt for en given ydelse, og at dét måske nogle gange kan være grunden til at man ender ud med en rigtig dårlig oplevelse.

Redigeret af Big3lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nåede lige en tur til med Shiela inden weekenden skulle holdes :-). Ankom på adressen hvor jeg blev modtaget kys og kram som sædvanligt. Pengene faldt, og jeg begyndte smide tøjet. Hun var åbenbart klar for hun forlod ikke værelset, men hjalp i stedet til med at få tøjet af mig. Hurtigt var pikken klar, på med gummi og så op i kanen. Hun startede med at ride lidt forsigtigt mens vi kyssede, og jeg lå og glædede mig til det vilde ridt. Men hun kravlede hurtigt af igen og smed sig på ryggen....."We never do this", sagde hun og trak mig ned til sig. Jeg kan faktisk heller ikke huske at jeg nogensinde har taget hende i missionæren, men godt var det sgu. Benene helt i vejret så jeg rigtigt kunne komme i bund....dejligt og intenst fortsatte det sådan et par minutter..... Hun virkede mere kælen end hun plejer syns jeg. Derefter rullede vi lidt rund i et par akavet stillinger, hvorefter jeg til sidst endte stående på gulvet bag hende. Jeg elsker virkelig at klaske imod den store brune bløde røv :P....og hun ved det, for hun anstreger sig virkelig for at skyde den godt bagud når jeg knepper hende. Det blev selvfølgelig for meget og jeg måtte overgive mig.

Bagefter lå vi og slappede af og snakkede lidt. Igen et dejligt besøg hos min "faste" afro-elskerinde :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...