Hop til indhold

Recommended Posts

Er der nogle modne damer , på Fyn eller i Jylland,  som kan finde ud af at bruge riset i en uartig drenge mås. Jeg syntes ikke at der er mange som nævner at de har dette "dejlige" redskab. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
SpankingSub skrev, for 2 timer siden:

Alternativt kan du jo selv medbringe et ris til din foretrukne dame. Jeg er sikker på hun med stor fornøjelse vil bruge det på dig. 

 

Det har jeg også gjort en gang imellem, men mange af damerne ved ikke hvad et ris er.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Madame I skrev, for 15 minutter siden:

Nu er et ris vel ikke så avanceret et redskab ...

Nææææ og det kan købes i Fætter BR til en rund 20er ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Madame I skrev, den ‎01‎-‎03‎-‎2018 at 11:31:

Nu er et ris vel ikke så avanceret et redskab ...

Nej, derfor er det også mærkelig at flere af pigerne tror at et ris er en bambuspind

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et Ris er en samling af grene eller kviste, der kan benyttes som strafferedskab ved at bruge riset til at piske den straffedes krop. Riset var tidligere i Europa et meget benyttet strafferedskab, der blev benyttet i hjemmene, i skolerne, og som straffeinstrument til at piske forbrydere eller andre, der af den ene eller anden årsag havde forbrudt sig mod samfundets normer. Riset blev brugt overfor både voksne og børn, mænd og kvinder, der fik ris på enten balderne eller ryg/skuldre. Børnene fik oftest ris på balderne, hvorimod voksne oftest fik ris på ryg og skuldre.

Ris kan fremstilles af grene fra flere forskellige vækster og træer. Ris har været fremstillet af birkegrene (birkeris), men ris fremstillet af hassel, æbletræer, pil[1] har været flittigt benyttet. I England var ris af pil det oftest benyttede ris til afstraffelse af børn og unge, og på Isle of Man, der benyttede ris helt op til 1970'erne, var riset af hassel.[2]

Ris var et almindeligt strafferedskab til korporlig afstraffelse til op omkring 1800-tallet, hvor spanskrøret vandt frem. Der er spekuleret i, at riset blev opgivet fordel for spanskrøret som følge af, at det i den victorianske æra blev anset for upassende at blotte elevernes balder, og fordi et ris - i modsætning til et spanskrør - ikke er effektivt uden på tøjet. Ris benyttes i dag kun i Trinidad til at piske dømte forbrydere.

Det er uklart, hvornår traditionen med at bruge ris begyndte, men det vides med sikkerhed, at der blev brugt ris i skolerne i antikkens Rom, da der er fundet flere fresker og mosaikker, der illustrerer afstraffelser med ris.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...