Hop til indhold
Danskeren

Sexmøde med Brenda på hotel København

Recommended Posts

Havde i eftermiddag æren af et besøg af Colombianske Brenda, som lige er kommet til byen. Ja faktisk fik jeg at vide, jeg var hendes første kunde, så det gjorde det jo kun lidt mere spændende.

Aftalen blev lavet via SMS med "leverandør" som  altid har haft et godt ry her på EG.

Og kan kun bekræfte, Brenda er en rigtig frækkert af bedste slags. Frækt, diskret klædt ved ankomst og med perfekt lagt "krigsmaling". Krop og ansigt er som på billederne, ingen tatoveringer (dejligt) .

Var lidt spændt på om hun nu også levede op til alle de spændende ting, der bliver lagt op til i annoncen. Min tvivl blev hurtigt gjort til skamme. Brenda gir sig fuldt ud med stor indlevelse.

Vi kom vist hele paletten rundt med dybe kys og dyb naturlig fransk, spyt og savl i passende mængder. Afslutningen holder jeg lidt i det private, sorry, men kan garantere at denne søde pige ikke er bange for klatten. Hun så nærmest lidt skuffet ud, da der ikke kunne trylles mere ud af kalorius.

Jeg klarede en enkelt omgang mere inden min tid var gået, i den mellemliggende pause sørgede Brenda for at motivere mig igen med en rigtig ophidsende omgang olie massage.

1500 for en time med Brenda er et fund. Om jeg skal se hende igen? ja bestemt, kunne godt have brugt et par timer i hendes selskab, men skal desværre tilbage til Jylland i aften.

Link:

https://www.escortguide.dk/P/alicia-og-brenda-ingen-snyd-og-bedrag-aegte-kaerestesex-28459.html

 

God aften til jer alle.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

sjovt - jeg havde lige kikket på hendes annonce for et par timer siden og søgt på forummet for at se om der var en anmeldelse - og vupti, så leverede du lige vareren ;-)

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Da mit første valg og andre udvalgte ikke havde tid klikkede jeg ind på dette forum og faldt over denne anmeldelse som lød rigtig godt. Annoncens opsætning var også en del som den til Cecilia. Titlen på denne annonce lyder sådanne " Alicia og Brenda - ingen snyd og bedrag - ægte kærestesex "  så selvom Brenda ansigt var maskeret tænkte jeg hvorfor ikke prøve. Nu her bagefter ved computeren tænker jeg om denne anmelder og jeg nu har mødt den samme pige? Brenda er bestemt en pæn sexet pige med en god krop og rigtige gode bryster men så kan jeg ikke finde mere der passer med den oven nævnte anmeldelse. Det startede ellers lovende med gode hede stående omfavnelser men derefter kun ned af bakke da absolut ingen dybe kys og mere håndjob end superfransk. Hun tilbød hverken sex eller 69 og inden nogen kommentere på dette ved jeg godt at det kunne jeg måske selv havde bedt om. Var nu ved at miste lysten da jeg fornemmede at hun bare ville slippe så nemt som muligt så jeg tænkte at jeg heller måtte komme mens jeg kunne så jeg bad om at komme i hendes ansigt. Til min store forbløffelse blev dette mødt med at det var ekstra 500, - kr. For at undgå at miste resten af hvad der var tilbage af min rejsning sagde jeg bare ja, selvom om dette i følge annoncen var inkluderet i den time pris på 1.500, - kr. Her er en tekst direkte fra hendes annonce " Ved et besøg af mig er følgende inkluderet: Ægte dybe tungekys, deepthroat megafransk komplet med afslutning i mund eller ansigt, som du ønsker "  Så selvom der i annoncen loves at der ikke er snyd med billederne vil jeg mene at der er meget andet der er snyd med. Vil dog lige sige at hun er perfekt til cof/cif men det er også betalt. Det ærgrer og irriterer mig at man ikke kan stole på disse annoncer for det betyder blandt andet at jeg nok aldrig får mødt hendes veninde Alicia og de næste piger i lignende annoncer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Vil lige tilføje at jeg er blevet mødt med forståelse omkring min oplevelse med Brenda og endda blevet tilbudt mine ekstra betalte 500, - kr. tilbage der gør at jeg en anden gang ikke vil være betænkelig på at møde en pige fra annoncer som disse. Godt at høre at der er en slags ære i at aftaler som disse bør overholdes fuldt ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg
cumonface skrev, for 7 timer siden:

 Vil lige tilføje at jeg er blevet mødt med forståelse omkring min oplevelse med Brenda og endda blevet tilbudt mine ekstra betalte 500, - kr. tilbage der gør at jeg en anden gang ikke vil være betænkelig på at møde en pige fra annoncer som disse. Godt at høre at der er en slags ære i at aftaler som disse bør overholdes fuldt ud.

What? - Så er du blevet kontaktet af Brenda efter dit første indlæg her på EroGuide? - Det er i-så-fald god stil, og temmelig usædvanligt

Administrator: Der bør bare etableres en slags evaluerings-oversigts-hjemmeside som vi brugere selv kan vedligeholde, please :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...