Lange

GFE med Kimora i Horsens

7 indlæg i denne tråd

Der er forår i luften og jeg havde booket en tid med Kimora i Nygade 10 i Horsens. Stedet er ganske hyggeligt og Kimora tog imod kun iført undertøj og stiletter.

Hun er en dansk-koreansk pige midt i tyverne. Hun ser ud som på billederne. Det vil sige en flot slank og naturlig krop. Solbrun, ingen tatoveringer og søde bryster med dejlige stive brystvorter. Hun er super sød og imøkommende med masser af dejlige tungekys - meget udadvendt og nem at snakke med. Det var som at besøge sin kæreste efter 2 måneders fravær. Lækkert!

Kimora har desuden en fræk tungepiercing som hun bruger godt under det franske. Hun er super forførende i sin måde at være på og giver masser af kys og kærtegn. Hun skulle selvfølgelig også forkæles og der var fin respons når man slikkede hende. Hun nød det uden tvivl.

Der var godt gang i den under selve sexakten og hun var dejligt medlevende. Især var det dejligt at knalde hende bagfra og en lækker ridetur krydret med våde kys blev det også til. Som afslutning fik jeg en gang massage.

At finde flotte piger i tyverne, der tilbyder top GFE er ikke helt nemt at finde. Men er man til den slags er Kimora et super godt valg. Jeg kommer uden tvivl igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu