Hop til indhold
Juvelen

Anmeldelse - Sensual B2B på Østerbro

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/sensual-b2b-superfrench-and-happy-eading--38318.html

Besøgte denne kvinde en kold søndag eftermiddag hvor jeg skule fordrive tiden lidt og kunne samtidig godt bruge lidt forkælelse ovenpå en lang løbetur i form af en B2B med sex - ja jeg ved godt B2B ikke har ret meget med massage at gøre, men da jeg havde fået en ekstrem god massage før hos www.thehoneyposse.com (anmelder den særskilt) tog jeg alligevel kontakt og spurgte ind til hvor i Kbh. hun holdt til - fik hurtigt svar retur med nøjagtig adresse (parallelgade til Strandboulevarden) med spørgsmål om hvornår jeg kunne være der, allerede der blev jeg lidt mistroisk, normalt bliver den præcise adresse ikke udleveret før ved endelig bekræftelse af aftalen, medmindre den specifikt fremgår af annoncen. Grublede et kort øjeblik beskeden og bekræftede aftalen en time efter, så jeg lige kunne nå at gøre mig klar som er meget vigtigt for mig. Jeg er selv en veltrænet, nydelig herre, altid 100 pct. nyvasket, super velsoigneret, god EDT parfume, velsiddende cowboybukser osv. Det går rent ind ved fremmøde og deraf har jeg så også en forventning om at det jeg møder er nogenlunde på samme niveau jvf. annoncen.

Det jeg mødte var i hvert fald ikke kvinden på billederne, det havde jeg lidt på forhånd indkalkuleret, så den tager jeg på egne skuldre. Det første der mødte mig var lugten af cigaretrøg, der blev kyssene fravalgt inden jeg overhovedet havde set kvinden, hende møder jeg så ved døren og lad os bare sige, at der lagt 10-15 kilo yderligere på ift. billederne som i øvrigt ikke er hende, der blev sexen så fravalgt. Men eftersom jeg også var kommet for en B2B, så jeg at der trods alt var nogen bløde former på hende og hun var desuden meget imødekommende og snaksalig og hæderlig til engelsk, så jeg korrigerede yderligere mit indkøb fra en time, som jeg normalt altid som minimum vælger til 45 minnutter, tænkte det måtte række. Overvejede også et kort øjeblik og vende om i døren, men tog chancen og det har jeg ikke fortrudt. Hun er i øvrigt fra Italien.

Selve massagen startede som vanligt med at ryg-siden og benene fik en ordentlig tur, det gjorde hun ganske godt og indlevende. Dog startede hun med ligesom at feje en fjer henover ryggen på mig, kunne ikke rigtig se formålet med dette, det gav mig ikke rigtig noget, et par slag med en flogger havde givet mig en bedre oplevelse, men det var ikke lige den type kvinde jeg var trådt ind til her. Videre i teksten hvor der virkelig blev hældt olie ud over hele kroppen, som gav en super oplevelse med hendes bløde krop. Jeg blev vendt rundt og endnu mere olie blev tilført og hun gav den virkelig gas i den måde hun gnubbede sin krop og bryster ind over mig samtidig med hun fik nogle kraftige klask i måsen, et øjeblik var jeg i tvivl om jeg skulle knalde hende, men valgte at holde mig til den oprindelig plan det plejer at være det bedste. B2B blev varieret med lidt svensk og endnu mere gnubben frem og tilbage over penis i vildt tempo men alligvel afbalanceret og behageligt. Afslutningsvis lagde hun ud med et øko BJ på fuld knald, hun lå på knæ ved siden af mig så man lige kunne mærke om hun var våd og opstemt, den var god nok, men hun ænsede det nærmest ikke, hun sugede blot uhæmmet vildt, både dybt og tilstrækkelig hårdt som jeg sjældent har oplevet det og som jeg i øvrigt godt kan lige det. Efter nogle muniutter satte hun så hætte på og tilbød at jeg kunne komme udover hendes bryster, sagde ok, men kunne lige gennemskue hvordan jeg skulle kunne holde til yderligere nogen minutter med så kraftigt et sug og der gik heller ikke mere end yderligere et par minutter før jeg fyldte hætten op, men hun fortsatte bare på fuld knald selvom man på ingen måde var i tvivlv om jeg var kommet i mål og sagde fisnish til hende flere gange, men med endnu et friskt klap måsen fik jeg kontakt og vi sluttede af med en omfattende aftørring, badet droppede jeg, ville hellere bade hjemme hvor der ikke lugtede af røg og alt tøjet skulle alligevel til vask osv. Alt i alt var jeg godt tilfreds med et korrigeret indkøb der godt kunne være gået grueligt galt, nogen gange skal man bare hoppe ind i legen og leve med og tage en chance. Kommer jeg igen, nej, men der skal ikke ligges mere i det end det, og det anmeldesen ellers giver udtryk for.

 

              

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen/advarslen (hun lyder ikke lige som min type...). Ser frem til at høre om Honeyposse - det virker som et godt tilbud :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...