Hop til indhold

Recommended Posts

Har i lang tid læst indlæg her på siden uden selv at lægge noget op, men det er slut nu, vil fremover lægge anmeldelser op når der er tid

Mit besøg hos Sara i Folehaven (slut januar) var meget dejligt, havde læst en tråd om hende og bestilte en time tantra og ville vente og se hvordan det forløb inden andet blev aftalt
velankommet bliver jeg vist ind i ok lokale og "telefon damen" spørge hvad jeg ønsker, tantra siger jeg og hun spørge om jeg ønsker andet og jeg siger det må vi se, du er måske Sara, nej nej siger hun Sara er meget smukkere end mig.

Ind kommer Sara en smuk ung pige "22 står der" måske rigtigt vi taler lidt om muligheder, og jeg holder fast i min tantra og så må vi se, hun går ud med de 500,-kr og jeg tager tøjet af, Sara kommer tilbage og begynder med en god hård massage af mine ben, og strejfer min kugler med mere ofte, så det bliver en blanding af hård massage og pirring af de private dele virkelig dejligt.
Sara spørge om jeg kan lide det og det kan jeg kun sige at jeg gør, hun spørge om jeg vil se hendes krop og måske have B2B jeg siger jeg gerne vil se hendes krop men ikke vil have B2B, hun tager sin bluse af og frem kommer de skønneste små ung pige bryster med stive mørke brystvorter som tigger om at blive slikket/bidt i
hun sige 1.000,-kr for hele pakken, samtidig med hun tager sin short og trusser af, ØV ØV jeg har kun 500,-kr tilbage fortæller jeg, hun tænker lidt og siger, så får du kun 40 min er det ok?, de bryster og den skønner glatte mis dem må jeg bare smage så den sidste plov få Sara også.

Det næste er for mig stadig en dejlig symfoni hvor en skøn ung pige møde en erfaren tunge der kan få hende til at komme og ja jeg bliver også forkælet efter en time og 12 min står jeg udenfor i Folehaven og tænker lidt du er en gammel gris men hvor var hun dejlig

P.S pas på hende 

https://escortguide.dk/P/-good-girl-valby--24050.html#&gid=1&pid=6

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej tomtomdk,

Har også lige været derude (januar) og fik hellere ikke lavet en anmeldelse af stedet. Og det er jo lidt synd når jeg selv er stor(mis)bruger af dette forum he he.

Et virkeligt pænt sted og med mange pæne unge piger. Blev også modtaget af en sød og venlig thaipige som faktisk talte rigtigt godt dansk. Blev hurtigt dirigeret ind i et værelse, og når jeg tænker over det bagefter, var hun godt nok hurtig til at tilbyde hele pakken. Jeg kunne jo have været strisser, eller fra told og skat. Nå men pyt med det. Bad om massage i 1 time og hun sagde straks at hvis det skulle inkluderer hele pakken koster det 1500 kr. Havde så kun fået 1200 med og vi blev enige om 40 min.

Ama hed hun, hende jeg fik tilbudt. Hun spurgte om det var ok. Og da jeg ikke viste hvem jeg ellers skulle tage, blev det til OK.

Hold nu op en krop. Den var for vild. Men massage det kunne hun søreme ikke finde ud af. Til gengæld tungekyssede hun med mig, det har jeg ikke oplevet før.

Sidder tilbage med minderne, - skal jeg derud igen eller er 1500 lige i overkanten. Kunne se da jeg lånte badeværelset at de andre piger derude også var nogle unge spændstige frække piger, så hvis det er det man vil skal man jo nok også hoste lidt mere op. Trænger jeg til noget frækt kunne jeg godt komme igen, men hvis det er massage jeg trænger til finder jeg nok et andet sted.

Parkering lige udenfor døren. Pænt og rent sted. 

//Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige læst lidt mere om dette fine sted. Jeg er nu blevet lidt i tvivl om hende jeg fik tilbudt hed Ama. Det kunne være Pana og at jeg hørte forkert. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er sikkert lavvande i udvalget af piger pga. påsken, hvor yndere af khmer-massage og andet godt på lagnerne er tvunget til at tilbringe tiden i familiens skød:-(.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...