Hop til indhold
Poptrold

Duo med Lulu og Ruby i Søborg - nah...

Recommended Posts

Efter min første succes hos Lulu, var jeg et par dage senere inde og læse hendes annonce én gang til. Synes at huske der var et par spændende muligheder.

Jeg citere fra annoncen: ” I love crazy sex, suck superfrach megafrench and love to finish in my lovely frezure !!!” samt “I HAVE ALSO LESBIAN FANTASY SO I HAVE PLUS MY GIRLFRIEND.”

Jeg sms’ede og spurgte til hendes veninde, og fik at vide at det kunne jeg se når jeg kom. Den melding var jeg ikke helt tryg ved og spurgte om ikke veninden havde en EG profil. Og jo, det var såmænd Ruby

Jeg var dog stadig i tvivl om det ikke var lige avanceret nok til mig, men det lød jo interessant, så vi blev enige om ½ time med begge piger, SF og COP til kr. 2.000,- (spurgte til CIM/COF og jvt. Annoncen om jeg måtte komme i håret, men det var ikke en mulighed).

Ankom til adressen med sommerfugle i maven. Blev budt velkommen med kindkys fra Lulu mens Ruby bare stod der… Blev derefter gelejdet ind i en stue - der var frit valg mellem stue og et lille værelse med en enkeltmandsseng. Det forvirrede mig lidt og måske på grund af befippelsen, valgte jeg værelset – på trods af min hjerne prøvede at forstå hvordan vi skulle kunne være 3 i den lille seng.

Nå, men jeg skulle lige have et bad inden festlighederne, så Lulu fulgte mig ud i badeværelset efter vi havde afregnet. En hurtig skyller og vask de vigtige steder gik det retur til det lille kammer.

Her gik Lulu i gang med et økoblow mens Ruby stillede sig ved siden af mig – lidt bøvlet at røre ved hende, men det gik. Dejlige spændstige ungpigebryster og faste baller. Det var nok et par dage siden hun sidst havde barberet sig, for der var stubbe på både køn og ben. Efter et par minutter med Lulu ville jeg have Ruby til at sutte. Det gjorde hun så – ca. 3 bab og så i gang med hånden og det var det fra Ruby!! Ellers stod hun bare ved siden af sengen og stønnede også selvom der var perioder jeg ikke rørte hende. Jeg spurgt til den lesbiske fantasi, som Lulu skriver om i annoncen. Det kom vist som en overraskelse for begge, for det var ikke noget de gjorde sig i. Pokkers også!! Jeg syntes det blev lidt akavet, så jeg bad hende gå. Men det forstod hun ikke og stillede sig bare ned i den anden ende af sengen og stønnede videre. Efter at have været nede og slikke Lulu ville jeg have hende til at afslutte med SF. Og et par minutter med det og Ruby som stod og stønnede og nev i min brystvorter kom jeg – kraftigt, og ramte Ruby lige i masken – det var konge. Selvom jeg selv fik et par dråber i panden. Det kom som en overraskelse på begge piger og mig selv. Lulu grinte af det og Ruby fik travlt med vådservietterne.

Jeg ville lige ligge et øjeblik og komme mig… Men Ruby rakte armene frem for at hive mig op af sengen og ud i bad. Så ikke noget med lige at slappe lidt af efter strabadserne.

Alt i alt en lidt skuffende oplevelse. Lulu gjorde som aftalt men Ruby var der sgu ikke meget skæg ved. Bevares, hun har en sprød krop og små lækre bryster, men det var spild af penge at have hende med til forestillingen – især til den pris.

For at vende tilbage til annoncen - her er ting som JEG i hvert fald ikke kunne få: Megafransk, Lesbi-show, og finish in my lovely frezure. Så det blev nok til mit sidste besøg hos Lulu og helt sikker mig eneste besøg hos Ruby.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Poptrold skrev, for 7 minutter siden:

......og jvt. Annoncen om jeg måtte komme i håret, men det var ikke en mulighed).

........finish in my lovely frezure.  

Tak for at dele en lidt kedelig oplevelse :) Op på hesten igen :)

Nu spørger jeg sikkert dumt. Komme i hår/frisure?? Er det noget specielt eller hvordan? Troede at det var frækkeste at komme i mund/ansigt?

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 5 minutter siden:

Tak for at dele en lidt kedelig oplevelse :) Op på hesten igen :)

Nu spørger jeg sikkert dumt. Komme i hår/frisure?? Er det noget specielt eller hvordan? Troede at det var frækkeste at komme i mund/ansigt?

Måske frækkest for dig at komme i mund/ansigt :-)  Men sandelig ikke for alle :-) 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 3 timer siden:

Måske frækkest for dig at komme i mund/ansigt :-)  Men sandelig ikke for alle :-) 

Venligst

French

Taler ikke ud for personlig præference men men mere ud fra en (måske naiv) formodning generelt. Jeg har måske set for meget porno ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...