Hop til indhold
Chramar

Vanessa på Amager - SPILD IKKE JERES TID OG PENGE

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/sexy-vanessa-in-amager-38900.html#&gid=1&pid=4

Har beklageligvis været så uheldig at tage forbi "vanessa" på amager her til aften. For det første introducere hun sig som Jessica, eller hvad hun nu sagde på gebrokkent Engelsk.

Hun lover guld og grønne skove via SMS udveksling, såsom kys, slikke hende osv - ting som man hos de fleste piger efterhånden godt kan tage for gode vare. Her var der efter afregning og pengene gemt godt af vejen, en god kold skulder. For det første er hendes blow noget af det dårligste jeg har haft. Derudover er hendes håndtering af de ædle dele ekstremt hårdhændet og ikke videre behageligt. Nu er vi jo alle med hver vores smag, men tænker at med mindre man ligefrem tænder på desideret mishandling af de nedre regioner, og ikke på den "gode" måde - så er det ikke her man skal tage ned for en glædesforløsning. Jeg havde reserveret 1 time med hende, med græsk, slik, blow, kys og fingre i missen. Efter nogle kedelige korte blows, og her mener jeg 3 sut og så en pause, så lidt igen og så en pause.. så prøvede hun at ride mig - og jeg synes ikke selv jeg har nogle problemer med størrelsen, ej heller haft problemer med piger tidligere i denne stilling - men det magtede tøsen ikke. hun prøvede alt imens hun holdt fast, hvilket betød at hun på ingen måde kunne komme ned over den og rigtigt komme til bunds så at sige. 

Så prøvede vi en tur ind over sofaens armlæn og der gik det da noget bedre, men magen til død fisk skal man lede længe efter. Ikke så meget som et klynk eller en gestus om at hun nød det. 

Jeg besluttede mig så for at erkende mit "nederlag" og tage mine ting og gå - jeg var selvfølgelig lidt træt og godtroende nok på at hun var moden nok af sin alder og godt kunne se at det ikke fungerede og ville give lidt af pengene tilbage - om ikke andet, så de 500 for anal som på ingen måde kom på tale på noget tidspunkt - men næh nej. "det var ikke hendes problem at tingene ikke fungerede". og så blev jeg ellers pænt vist ud af hendes rodede lejlighed og benhumpende hund der rendte rundt over det hele.

Så tag og brug jeres penge andet steds er min anbefaling her fra - og tag dette som en advarsel om at her er tingene ikke helt som de starter ud med at være. Er desuden stadig ikke overbevist om at billederne er hendes egne - og hvis de er, så har der været effektiv gang i malerpenslen for at dække den rynkede hud der reelt gemte sig under tøjet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

øv for en dårlig oplevelse :(

vi har vist alle prøvet ,at tage chancen med en udenlandsk 

pige der er på besøg i dk kort tid.

det rent held -hvis man finder guldet.

pigen i tråden hedder garanteret

noget andet næste gang hun er i dk.

så starter showet forfra-om og om igen :(

ps-hvad er det lige caviar hun tilbyder til 500 exstra

står for ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
sweetstone skrev, for 52 minutter siden:

ps-hvad er det lige caviar hun tilbyder til 500 exstra

står for ?

Scat betyder at man har afføring ift. sex og caviar betyder at man spiser det....

Men det kan selvfølgelig være at annoncen er klippe klistret fra andre annoncer og pigen reelt ikke ved hvad der menes/tilbydes. Umiddelbart lyder det jo eksklusivt :huh:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trist. Overordnet set, så virker det til at hun (populært sagt) ynder at skide sine kunder i munden. 

Der er en del prostituerede som har (eller i løbet af karieren udvikler) en afsky for mænd. Det gør sig nok især gældende for dem som ubyder sig til discountpriser, og således også har et mindre attraktivt kundesegment. Man taler meget om mænds udnyttelse af kvinder i prostitutionsdebatten, men i praksis er udnyttelsen i høj grad gensidig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...