Hop til indhold
jydetampen

Priser i Hamburg

Recommended Posts

Kære alle

Godt at se Hedomax er genopstået omend i en lidt anden form end sidst.

Jeg vil gå lige til sagen. Jeg påtænker en tur til Hamburg. Er der nogen, der ved hvad prisniveauet er på gadeplan er for halve og hele timer? Og kan man tage dem med på hotel eller har de kabiner? Jeg ved fra andre ture - uden købesex - at der står mange piger omkring Burger King ved Herbertstrasse. Særligt har jeg interesse i unge (østeuropæiske) piger i starten af 20'erne. Er det så det mest optimale sted at finde disse i Hamburg eller er der områder/bordeller eller lignende som er særligt kendt for dette i Hamburg?

Del dette indlæg


Link til indlæg

SIDSTE: UPS jeg ser, at det var Hamburg og ikke Berlin du er interesseret i. Nedenstående handler alene om Berlin. Undskyld, men jeg lade lige informationerne stå til almindelig inspiration eller hvis du skulle få lyst til at drage til dejlige Berlin i stedet.

/CPH

Hvis du er til masser af sex uden at dræne pengepungen, så tag et kig på nedenstående steder, hvor man for et fast og beskedent beløb kan sexe i adskillige timer med flere piger, som dem du efterlyser. Hos Erlebniswohnung foregår det så andre kan kigge med, men du kan så til gengæld også nyde synet mens andre gæster hygger sig med pigerne. De 2 andre steder går man ind i et separat rum med lukket dør, ganske som på et normalt bordel. Men fælles for de 3 steder er altså, at man kan hygge sig lige så mange gange man kan og orker uden at det koster ekstra.

http://www.erlebniswohnung.com/en/ (90-99 euro for en hel dag startende kl. 12)

http://www.bordell-grunewaldstrasse23.de (King George) (79 el 99 euro)

http://www.caligula-berlin.de/ (99 euro for en hel dag startende kl. 16 til 03)

Har tidligere besøgt King George, som jeg synes var lidt trist og med maskin sex, men jeg glæder mig til måske snart at besøge Erlebniswohnung, som åbnede for ca. et år siden. De får pæne evalueringer på et internationalt sex forum.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Nu er jeg ikke expert i piger på gadeplan i Hamborg, men vil lige nævne at de ikke har det bedste ry - det er muligt, der er sket forandringer. Derimod vil jeg kalde mig expert i hamborgske fkk klubber. Har besøgt Atmos og Babylon mange gange og vender tilbage mange gange endnu.

En oplevelse med en pige på en fkk klub og en ditto gade pige, kan efter min mening slet ikke sammenlignes...det skulle da lige være prisen. Hvorfor rejse til Hamborg for, at få en elendig oplevelse, når man kan få optil flere gode på fkk, for en beskeden merpris. Mit råd er, glem det og brug i stedet tid og pengene på, at planlægge et besøg på Saunaclub Atmos.

http://www.atmos-fkk.de/main.html

Onsdage har pigerne lingeri på - torsdage skal de være helt nøgne - fredag og lørdag er der flest, men også travlt. Et lille fif; Den bedste og mest personlige oplevelse, får man sammen med de piger som ikke er påtrængene, dvs sige du skal skabe den første kontakt og en behagelig stemning

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...