Hop til indhold

Recommended Posts

Så en lille anmeldelse igen.

 

Denne gang https://www.escortguide.dk/P/-new-mellisa-incall-outcall-hotel--39002.html

Som altid når det ikke er det helt store bliver det kort og kontant

 

Holder til på en Klassisk adresse nord for Nørreport.

Billederne passer nok meget godt, hun ser dog lidt større ud (på maven) i virkeligheden. Hun er omkring 170cm.

Da jeg kom ind spurgte jeg om hun havde noget mindre end 30 min, hvilket hun svarede nej til. Så jeg tænkte OK så for jeg vel en god oplevelse.

Jeg blev bedt om at lægge mig ned på sengen, men prøvede først lige at kramme hende. Hun gav mig et kram hvor hun gjorde alt for ikke at ramme mig.

Da jeg så endelig lå på sengen, og skulle varme mig op, så holdt hun min pik i pincetgreb. På det tidspunkt tænkte jeg at jeg enten på ligne en meget syg person, eller at hun er pik forskrækket. Så hun satte hurtigt kondommet på og begyndte at pumpe den op med et middelmådigt franks. Jeg spurgte og fik love til 69, men hun gjorde ikke meget til at man kunne nå hendes fisse.

Da hun så var klar blev der konstant spurgt hvordan jeg ville have hende. Jeg fik sagt cowboy til at starte med, så det begyndte hun med. Hvilket var fint nok. Jeg havde jo købt 30 min så det tænkte jeg at jeg også ville udnytte. Efter nogle minutter blev hun træt at det, så hun ville have at jeg skulle ovenpå. Fint, så jeg gik igang med at pumpe. Det tog ikke lang tid før hun mellem hendes mekaniske stønnen der kørte på repeat, fik visket Ohhh Baby yes come!!. Jeg var dog ligeglad  "30min" tænkte jeg. men hun havde nu sat Come Baby ind i hendes stønne-soundtrack. Hun lavede det klassiske trick med at putte hånden ned mellem bennene, for at klemme om pikken, så jeg kunne komme hurtigere. Det hun ikke vidste er at det har modsatte effekt på mig haha. Jeg fik vendt hende lidt og holdt mig stadigvæk tilbage. Til sidst blev hun træt af at jeg ikke var kommet og begyndte at fille den af i hånden. Mens hun spurgte om det var fordi jeg ikke var tændt. Jeg sagde, at det var jeg såmænd men at jeg jo havde købt 30 min. Hun svarede at hvis jeg havde tænkt mig at bolle i alle 30 min, så var det for meget. Så jeg tænkte at jeg nok havde nået så langt jeg kunne, og fik hende til at stille op i Doggy, og fik færdiggjort mig selv. Og som forventet så var jeg kun lige kommet før hun hurtig fik hevet mig ud.

 

Ja så blev det langt alligevel.

Behøver nok ikke at sige at jeg ikke kommer tilbage. Og vil heller ikke anbefale hende til andre. Hendes mål er at få folk til at betale for 30 min få dem ud af døren efter 10.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Babavian skrev, den ‎08‎-‎02‎-‎2018 at 15:20:

Hun lavede det klassiske trick med at putte hånden ned mellem bennene, for at klemme om pikken, så jeg kunne komme hurtigere. Det hun ikke vidste er at det har modsatte effekt på mig haha.

Er ret overbevist om at det har modsat effekt på samtlige mænd på kloden...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...