Hop til indhold
Guest hjorten

Thai angel

Recommended Posts

Guest hjorten

Var forbi thai Angel idag...

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14380

Blev lukket ind af en ældre thai pige... med nogle ok store bryster, af hvad man kunne se.

i kælderrummet sad en 3 andre piger og snakkede.. så ikke en eneste ung pige som der står i anoncen.

når men blev ført ind i et lille værelse, og spurgt hvad jeg ønskede. Sagde jeg ønskede en times oliemassage, hun tilbød mig olietantra til 500 kr... jeg tænke ok det måtte jo prøves.. Men her gik det galt, kunne lige så godt have bestit almindelig olie massage.. hvar intet tidpunkt under massagen at hun var i nærheden.. af lillemanden. når men da der var gået 15 min spurgte hun om jeg ville have noget afslutning. vi blev enig om svensk til 200 ekstra.. vis jeg ville se hende nøgen kostede det 200 kr ekstra og hvis jeg skulle rørre. kostede det 300.. jeg nøjedes med det svenske. selv om jeg gerne ville have set og leget lidt med hendes bryster.. men det har jeg fået lov til andre steder for billigere penge...

kommer jeg igen... nej for meget fokus på penge... og mangler bestemt fokus på at levere det man lover..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen.

Der er meget fup i branchen, og jeg synes efterhånden, at advarsler er mere værd, end positive anmeldelser. Desværre!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Jeg har også været her på Frederiksberg, men med godt resultat....

Lidt slidt sted og kun en enkelt pige under 30....

Betalt begge gange omkring 800 kr. og fik hele pakken og det varede begge gange næsten 50 min.

Den ene gang var omkr 21.00 en fredag aften, hvor de var ved at lukke og alle pigerne var ved at pynte sig til lir, pjattede og i højt humør. De spurgte om jeg havde lyst til flere (alle?) på en gang, men sagde nej - ville sikkert have kostet en del...

Kan godt forestille mig nedenstående skuffelse, men som sagt har jeg været heldig til nu...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været hos Thai Angel 2 gange i december og det der med unge piger holder ikke, med mindre man syntes man er ung når man er omkring de 35-40 år. (jeg er selv 40 og syntes selvfølgelig at jeg er ung :lol: )

Første gang jeg var der var det en engelsk talende "ung" pige, sikkert 35 til 40 år, det er sgu svært at vurdere, jeg bestilte 1 times oliemassage med HJ som afslutning (500 kr) og der var ingen diskussion om mersalg fra hendes side, massagen var super god, fast og hård uden at være for hård og med en del udflugter ned mellem stængerne for at pirre lidt undervejs når der nu var bestilt HJ, så blev det tid til at vende sig og hun fortsatte i samme gode stil, på et tidspunkt spurgte hun om hun skulle smide tøjet, men hun satte prisen så højt (400 kr) at jeg sagde pænt nej tak, hun smilede bare og fortsatte massagen og leverede et rigtigt godt HJ efter lidt tid, der var ca. 10 minutter tilbage og hun masserede videre hvilket jeg syntes godt om, det er ikke så fedt at blive "smidt ud" lige efter man er kommet, jeg gik derfra glad og tilfreds med et stort smil.

Ca. 14 dage efter besøgte jeg stedet igen, jeg håbede lidt at hun ville være der igen, men hende så jeg ikke noget til, døren blev åbnet af en velformet lille sag og hun fik hurtigt og bestemt gennet mig ind i baglokalet til stor morskab for snakkeklubben som åbenbart ofte holder til i forlokalet.

Hun snakkede en del dansk og resten engelsk, spurgte om jeg havde været der før og hvad jeg ville have, hvilket var det samme som sidst, først sagde hun ok, men efter få minutter kom storsælgeren frem i hende, hun mente at sådan en "sexy man" som mig (fnis) da skulle have den helt store tur, jeg er både for nærig og for fattig til at betale 1500 kr. så jeg sagde nej tak og bad om det bestilte, det stoppede hende dog ikke og efter noget tid uden min indblanding kom hun med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, dels fordi prisen var god og dels fordi jeg ikke gider at ødelægge stemningen med unødig ævl, 100 kr. mere og så kun 45 minutter, men så ville hun smide tøjet midtvejs og jeg måtte godt røre.

Massagen var god, også håndjobbet, dog ikke helt på højde med første besøg, men da tøjet røg af var det bestemt en positiv overraskelse, fast og spændstig på trods af at hun nok var omkring de 40 år. meget flot krop, ansigtet havde lidt alders tegn så jeg havde ikke regnet med så flot en krop.

Desværre er kvaliteten ofte svingende på Thai stederne og der kan være stor udskiftning blandt pigerne, om det er tilfældet hos Thai Angel ved jeg ikke noget om, jeg kommer helt sikkert igen en dag, der er bare lige nogle andre steder der står på min liste som skal prøves først, når ellers der er nok penge på underholdnings kontoen igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I søndags var jeg forbi Thai Angel igen, det var stort set som mit første besøg beskrevet ovenfor, så alt i alt en ganske udmærket oplevelse.

Pigerne sagde at de flytter sidst på måneden, vist nok den 29, til et sted på Jyllingevej.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...