Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde kigget hendes billeder ud og fordi hun (på det tidspunkt) delte lejlighed med Dolly tænke jeg at det var 99% sikkert at billederne var ægte.

https://escortguide.dk/P/laura-new-magic-girl-in-valby-open-14790.html

Så jeg måtte forbi og til min glæde var billederne var ægte nok - det er til at se hvilke af hendes billeder som er modelbilleder og hvilke som er nye selfies - eller dvs. taget af en veninde.

Jeg bestilte en 1 time med anal og superfransk som ekstra - pris = 2100 kr i alt som annonceret  - ikke billigt, men kvalitet koster jo.

Jeg havde en fin time med 2 omgange sex og ekstraydelserne leveret - anal afslutning den første gang. Det er svært at holde så længe når sådan en lækker babe stønner "fuck my ass", når først man er kommet godt i gang i doggy.

I "halvlegen" gav hun massage, og spurgte også om jeg ville give lidt massage til hende. At smøre sådan en lækker krop ind i olie og befamle den kan man jo ikke sige nej til. Det gik fint, og endte nærmest over i et afsnit af http://trickymasseur.com/ :)

Sidste omgang var også god.

Alt i alt helt klart anbefalelsesværdigt.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...