Hop til indhold

Recommended Posts

God aften i de vinterkolde stuer. Fik lyst til at varme stemningen lidt op - ikke med en sang fra de varme lande, men med én fra en glohed sengekant.

Besøgte denne https://www.escortguide.dk/P/-first-time-in-your-town-katya-petit-girl--38944.html lille nips her til aften.

Pigen (der holder til i Glostrup) skriver og taler udmærket engelsk... bedre end de fleste i branchen og er for en gang skyld lige så køn som på profilens billeder om ikke kønnere.

Skrev en kort besked med spørgsmål om hendes ydelser for at undgå misforståelser og fik svar tilbage efter få minutter. Efter længere tids skrivende frem og tilbage blev vi enige om både pris og indhold af vores møde og så sprang jeg hurtigt i bilen.

På adressen lukkede Katya mig ind. Der var ingen ventetid som hos de fleste jeg har besøgt - hun var parat og klædt som aftalt. Den halvafklædte lækkerbisken var yderst imødekommende og smilende fik mig til at slappe 100% af. Jeg afleverede det aftalte beløb og Katya viste mig hvor jeg kunne tage mig et bad. En hurtig dukkert og tilbage til Katya, der lå parat på sengen.

Bare synet af hende fik blodet til at pumpe og med hendes læber om min pik måtte jeg koncentrere mig for ikke at eksplodere indenfor de første minutter - ikke mindst på grund af hendes intense øjnkontakt. SUPER GODT BLOWJOB!!! Uden tvivl et af de bedste jeg nogensinde har fået :lol: Så var det på med hætten og hun gled langsomt ned over mig og red mig roligt men passioneret. Kunne mærke hun selv nød det og da jeg samtidig lod mine fingre glide ned over hendes mave gav også lyd fra sig. Så om i en liggende stilling, hvor jeg tog hende bagfra så jeg kunne støde godt igennem. Sådan lå vi længe så jeg kunne styre tempoet. Fortsatte i doggystyle og sluttede af i missionær stilling med hendes ben på mine skuldrer hvor jeg endelig kom i en lang orgasme. Vi lå efterfølgende og snakkede lidt på sengen, hvor hun fortalte lidt om sig selv, inden jeg tog et tiltrængt bad og ønskede hende en god aften.

Der var ingen hast under akten og lige så vittigt ingen telefon der lige skulle passes, hvilket er et stort plus i min bog.

Hun kan virke lidt genert, men hun er jo heller ikke så gammel og der er ingen tvivl om at hun nyder hvad hun laver. Skal HELT sikkert nå et besøg mere inden hun smutter og kan kun håber hun selv får så god en oplevelse med hendes besøg i Danmark at hun vender tilbage.

Pas godt på hende her drenge. Hun er hver en krone hver.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så blev det tid til anden runde med den petite trunte :D

Selvom billederne er okay synes jeg hun er langt smukkere i virkeligheden.

Endnu en dejlig oplevelse med en indlevende lille sag. Trods turen til Glostrup kan virkelig lidt lang (ca. en halv time fra Hovedbanen), kan jeg stadig kun anbefale hende.

Rigtig god fornøjelse til dem der lægger vejen forbi ;)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...