Hop til indhold

Recommended Posts

Tidligere på ugen var jeg igen blevet tyk bag ørerne. Fik øje på Melissa: https://escortguide.dk/P/melissa-back-on-amager--38884.html

Melissa annoncerede på det tidspunkt med et knaldtilbud på 20 min. for 400 spir (hendes priser er nu normale igen). Hun tilbyder ikke SF. Jeg fik aftalt tid og dukkede op på adressen, en helt almindelig lejlighed, ca. 8 min. gang fra Lergravsparkens Metrostation. Det er Melissa på fotos, men de må være af ældre dato, idet hun ser ældre ud og der er kommet en del ekstra på sidebenene, eller rettere maven. Det var en stor trunte, der mødte mig, iklædt korte cowboyshorts, hvilket så kikset ud. Jeg går normalt uden om trunter med en større vom end min egen. Men her valgte jeg alligevel at blive. 

Afregning, af med klunset og Melissa kommer ind. Så gik løjerne igang. Allerede efter 8 min. fortalte Melissa, at tiden var ved at være udløbet og jeg skulle "must cum now, baby". Så ved man godt, hva' klokken har slået. Jeg vidste det i hvertfald og vidste hende mit ur og påpegede, at der var 12 min. tilbage. Hun gik modvilligt med til at fortsætte øvelserne. Efter et par minutter kunne jeg mærke, at gummiet var ved at sprænges. Så jeg hev drengen ud, rev kondomet af og gik hen for at skifte. Men der var ikke flere kondomer tilbage. Melissa havde pludseligt ikke længere travlt og jeg måtte bede hende hente et nyt kondom hos hendes veninde i lejligheden (og nej, jeg fandt aldrig ud af, hvad hendes veninde hedder eller ser ud). Efter en ordveksling med veninden og leverance af nyt gummi, fik jeg gummi på drengen igen. Men rejsningen var faldet og det var med nød og næppe, at jeg fik den op i trunten igen. Her kom min erfaring som rodeorytter på bordeller gennem de sidste 20 år mig tilgode, så jeg kunne fortsætte, hvor jeg slap, nemlig med en go' københavnsk baghyler som sikker løsning på en udløsning. Imens kunne jeg i spejlet se Melissa's sure østeuropæiske tøseansigt. Det er netop i den slags situationer, at jeg bliver ramt af selvmedlidenhed og tænker på, om jeg nogensinde bliver klogere. 

Melissa er fra Rumænien. Hendes attitude og service var alt for ringe. Jeg kommer ikke igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

ahhahaha kender det alt for godt

 

Blow lover skrev, den 2/4/2018 at 11:37:

Imens kunne jeg i spejlet se Melissa's sure østeuropæiske tøseansigt. Det er netop i den slags situationer, at jeg bliver ramt af selvmedlidenhed og tænker på, om jeg nogensinde bliver klogere. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...