Hop til indhold

Recommended Posts

Lysten meldte sig - og efter at have støvsuget nærområdet på EG faldt jeg over én som stjal min opmærksomhed - også selvom jeg vidste der var risiko for at det er fake billeder.

Jeg fik aftalt tid med Lilly ( https://escortguide.dk/P/lilly-petite-girl-100--38867.html ) som via kortfattede SMS'er fik mig guidet ind på et mindre diskret gult hus i 2610. Jeg ankom og blev lukket ind af en sur kvinde der mildest talt lignede en trold - en sur en tilmed. Mens jeg stod i gangen med trolden, sparkede jeg mig selv for at være kommet da jeg på dette tidspunkt var sikker på at trolden havde lokket mig til med falske billeder... Som et kald fra himlen åbnede en dør til gangen hvor jeg med det samme genkendte skønheden jeg var kommet for at besøge. Hende og jeg fandt hurtigt ud af at det var os havde en lavet en aftale. Trolden fortsatte med surt at stille mig spørgsmål, som jeg til sidst fik afkodet til "spotaneous or appointment????" hvortil jeg svarede og blev mødt af et blankt blik mens både Lilly og jeg blev forvirrede over situationen. Der samlede sig flere piger i gangen, hvoraf ingen af dem nåede Lilly til sokkeholderne. Anyway, som jeg stod  der i gangen og stenede over pludseligt at stå med 4 ludere i en lille gang (og én på trappen over mig) som alle talte sammen, fik dejlige Lilly nok og trak mig ind i hendes rum...

Og ved guderne om jeg er glad for at jeg kom. Hun er noget af det dejligste jeg har været sammen med. Det var simpelthen fantastisk og uden tvivl de bedste 400,- jeg nogensinde har spenderet. Hun er endnu dejligere end på billederne og utroligt feminin og med den lækreste krop jeg længe jeg været oppe i. Hendes engelsk er langt fra fantastisk... men hun prøver. Mens jeg klædte mig på, vimsede hun rundt nøgen (sikke et syn) og ledte efter noget nyt tøj.... Alt i alt, en kanon oplevelse. Jeg forstår ikke hvad hun laver i dét hus med de syv små trolde.

Anyway, det er sandsynligvis ikke sidste gang jeg besøger hende. 
 

God weekend!

Redigeret af Jugger

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest M2018

Jeg har lige været der, og hun er rigtig sød. Jeg syntes jeg  hørte en mandestemme i baggrunden da jeg ringede,  jeg  tænkte ikke så meget over det før jeg var færdig med hende og en ny ringede. Der måtte jeg så stå og sige hvad hun skulle sige til ham. Og så endte det med at jeg skrev en sms til ham, fra hendes telefon, om at hun talte dårligt engelsk og at han kunne komme nu og jeg gik.    Men forvent at døren går op og en pige tilbyder lesbisk med Lilly. Jeg giver Jugger ret om at det er hende man gider og ikke de andre

Redigeret af M2018
Giver jugger ret

Del dette indlæg


Link til indlæg

En lækker gudinde, som man ville glo på hele vejen, hvis hun passerede mig på en offentlig vej til hun forsvandt fra horisonten.

Ved I hvad der gøre hende ekstra smuk. Hendes smil! 

Selve sexdelen var ok og hun var villig til at skifte flere stilling på de 15 min. man havde betalt for. Men dog kan hun virke lidt fraværende uden at prøve at vise det.

Der kom en anden pige og åbnede døren, mens hun lå på ryggen og mig inde i hende og spurgte om jeg vil have en pige mere. Vi var helt nøgen og det virkede lidt grænseoverskridende og lidt frækt samtidigt. Sagde nej tak. 

Var også lidt skeptisk over om det var hende og hvordan servicen var.

Alt i alt value for money

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest M2018

Det skulle du ha skrevet i dit første indlæg, det med at døren gik op og en af de andre tilbød at være med. Altså jeg havde da sagt ja tak til det, hvis det havde været hendes tvillingesøster :-P

Jeg vil lige tilføje at da jeg næsten var nået op til huset, så kommer der en gut løbende, og jeg er sikker på han kom derinde fra. Min tanke er så, at hvis han havde været sammen med hende, så kunne hun ikke ha nået at tage et bad? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun brændte mig desværre af torsdag morgen, men jeg prøver igen næste uge, når jeg kommer hjem fra ferie, efter jeg nu har læst alle de søde anmeldelser om hende hér. Tak for dem :) 

Nogen, der ved, hvor længe hun bliver? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest M2018

Det er jo klart du bliver brændt af hvis der ikke er kunder til at hjælpe hende med planlægningen og spørgsmålene ;) Hun satte simpelthen bare højttaleren til og holdt mobilen hen mod mig mens jeg tog tøj på. 

Jeg spurgte hvornår hun skulle hjem men forstod ikke hvad hun mente. Hun svarede noget i stil med “one week” og jeg kunne ikke rigtigt få mere ud af hende, hun er dårlig til engelsk som sagt.  

Redigeret af M2018

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...