Hop til indhold
Gæst

Mina og Stacy

Recommended Posts

Gæst

Har for nylig haft besøg af Mina. Havde læst mange af de rosende oplevelser og kan til dels forstå dem. Billederne er jo af hende, men som en anden bruger  har nævnt har hun haft lidt problemer med huden i ansigtet. Men hendes sex service er upåklagelig. En pige som øjensynligt også selv prøver at få noget ud af det, selv tager initiativ til runde 2, og selv beder om at blive kneppet i bestemte stillinger, og fortæller hvad hun kan lide. Det får det hele til at virke meget troværdigt, hvis det skulle være et must for nogle. Hendes BJ-teknik er uovertruffen – aldeles uovertruffen siger jeg. Hun har en helt særlig teknik, hvor både tunge og dybt sug er aktiv samtidig med variation med sutten på bollerne. Helt klart pengene værd stand alone. Hendes bryster skal man dog være noget forsigtige med – hun fortalte om at hun tit oplevede at de blev ”mishandlet” af kunder der ikke forstod hvor følsomme de er. Jeg ved ikke – jeg har da oplevet mange piger (ikke GP’ere) som også elsker at man tager fat – men også det modsatte, så jeg mener kommunikation må være vejen frem. Jeg kneppede hende også forfra og bagfra. Oplevede også at hun fortsatte med at lege med sig selv efter jeg var færdig anden gang. Hun havde overhovedet heller ikke travlt med at komme ud af døren, blev og badede og blev hængende efter jeg havde taget tøj på osv.. Dog må jeg sige, at jeg med ganske få undtagelser har jeg sgu ikke haft noget særligt behov for at have GP’ere hængende omkring efter runde 2. Hun fortalte også meget personligt omkring sig selv og sine forhold og man kunne tale med hende om alt. Om jeg vil gentage? Måske pga. af hendes BJ-teknik, men nok tvivlsomt. Synes klart at min oplevelse med Anna var bedre og hun er en flottere pige (dog ikke ærlige billeder), som jeg kemi-mæssigt følte jeg klikkede endnu bedre med – igen blot ærgerligt at hun/de holder til sådan et kummerligt sted.

Nå ja, fik også besøgt Stacy i Lyngby. Hun har nok de flotteste naturlige ungpige bryster jeg har set på en 29-årig og hun leverer en helt igennem ok ydelse. Ikke noget våd-serviet helvede – hun suttede øko-efter sex uden at skulle have latex-smagen tørt af først. Jeg havde dog lidt turn-off på hendes total overdrevne øst-europæiske accent kombineret med hendes lidt påtagede ungpige småfnisen inden vi nåede til sexen. Jeg kunne sgu ellers ikke udsætte noget på hendes service, men nogle gange så kan små ting irritere mig (accent og fnisen), så jeg kunne kun 1 gang, på trods af at jeg havde bestilt 1 time. Afslog som jeg altid gør massage efter knepperi, og smuttede efter 40 minutter incl. et bad. Men igen for mange, der ikke får stirret sig blind på små irriterende ligegyldige detaljer som jeg nogle gange gør, så vil hun faktisk være meget anbefalelsesværdig. Og igen, som en af de få – nogle helt retvisende billeder, hvilket er en sjældenhed. Dejlige bryster.

Så havde jeg for et par uger siden efter omfattende research og meget spildtid på nettet (ingen gevinst ved efterlysning her på sitet), afsluttet en session med en pige i Bukarest, men den hører jo til i et andet forum, så den bliver postet i det forum.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen i Club Mina. Jeg havde besøg af hende første gang i sommeren 2014 og flere gange i de følgende år. Kan udemærket genkende ovenstående beskrivelse af Mina. Hun er både intelligent og temmelig liderlig (en sjaskvåd kusse lyver ikke). Desværre oplevede jeg, at hun enkelte gange var for stresset pga. de mange bookinger. Men sød er hun og der findes reelt ingen escort alternativer til Mina.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også haft besøg af den unge dame - 1 time havde jeg bestilt. Og hun er bestemt en dejlig en af slagsen. 

Jeg havde bestilt et relativt sent møde, men hun mødte frisk og glad op.

Vi klædte hurtigt hinanden af og jeg inviterede hende med under bruseren. Det var rigtigt rart at varme op på den måde. 

Ud af bruseren stillede vi os foran spejlet - hende forrest - jeg løftede hendes ene ben op på bordkanten, og begyndte at kysse hendes nakke og hals samtidigt med at jeg langsomt pirrede hendes fisse. Det virkede efter hensigten. Så byttede vi så jeg stod forrest (og hende på siden af mig). Hun kyssede hals, bryst mv., og gned langsomt min pik frem og tilbage. Ret ophidsende at se mig selv i spejlet samtidigt. 

Derfra ind i sengen, Minna på ryggen ved kanten og så fik hun en slikketur. Alt fra langsomt og pirrende til grådigt og sugende - inkl en grundig tur til hendes røv. Det er bare det bedste. 

Egenligt skulle vi have bollet derfra men jeg var alt for ophidset så jeg bad hende lege med sig selv i mens jeg kravlede op til hende i sengen og spillede min pik af på hendes bryster og mave. Faldt om ved siden af hende, og der lå vi 10-15 minutter. Jeg pustede ud og hun snakkede. 

Runde to (efter aftørring): Minna gik selv i gang med at lege med min pik, og da den var kommet op at stå gav hun mig et dejligt blowjob (med gummi), og det gik over i en 69, som fortsatte med en ridetur til hende. Det var en rigtig god tur, og der var masser af smil og stønnen. Afslutningen var i kondomet oppe i hende, hvilket var en dejlig fornemmelse. 

Så gik jeg i bad. Minna blev liggende i sengen, nærmest som en kæreste (der var gået sammenlagt 50 min). Hun lå bare og slappede af. Da jeg kom tilbage fra badet lagde jeg mig hos hende og så snakkede vi om forskellige ting og drak noget vand. Hjernen havde lyst til at kneppe igen, men kroppen og pikken spillede ikke bold på det tidspunkt og derfor blev ved de to gode omgange. Efter noget tid tog Minna sig et bad, og smuttede derefter videre ud i natten....

Skøn pige, dejlig sex. Bliver en genganger hvis / når hun kommer tilbage. 

L

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...