Hop til indhold
Lange

Nadin - Flensburg

Recommended Posts

Så gik turen atter mod Flensburg. Jeg havde hjemmefra udvalgt en fræk tulle med et porno look - http://sexnord.net/profiles/view/2361/Flensburg/Nadin.

Nadin er en ung polsk pige ca. midt i tyverne. Hun er ikke helt så køn i virkeligheden som på billederne og har nogen tatoos og lidt mere kød på kroppen. Men det der især tiltrak mig var hendes lækre store patter (ikke ægte men stadig flotte. Jeg fik en time for 130 euro inkl. fransk natur.

Nadin taler ganske fint tysk og lidt engelsk osse. Men hendes speciale er bestemt det franske. Uha hvor sutter hun godt. Kys er hun osse ok med og er bestemt en pige man godt må røre ved. Hun nød osse at jeg gav hende fransk.

Selve stedet er ganske ok uden at være prangende. Der er typisk 2-3 piger at vælge imellem og man får tilbudt bad både før og efter sex.

Hvis man ønsker en pige som er modelslank og smuk er hun ikke den rigtige. Men ønsker man en fræk ung pige med gode store patter som leverer et førsteklasses blow så er hun bestemt værd at besøge. Om jeg vil besøge hende igen? Bestemt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja du plejer jo at være glad for polske tuller med store tasker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

He he ja det kan man ikke løbe fra.

Jeg havde jo håbet at Jessica var dernede i denne uge, kan man få en smuk kvinde og kæreste sex, skal man ikke klage. På din anbefaling vil jeg så besøge Nadin.

Rapport følger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×