Hop til indhold
Blow lover

Real Melissa - special offer

Recommended Posts

Ved ikke hvorfor jeg har været så pigeglad her i januar, men har i hvertfald fået besøgt flere faldne kvinder. Dog har udvalget været beskedent. Forleden blev jeg fristet af Melissa: https://escortguide.dk/P/real-melissa-30min-500kr-superfrench--38710.html

Melissa er vist tidligere anmeldt herinde, men her får I en frisk rapport. Det er Melissa på fotos. Dog fokuserer fotos mere på hendes kønne dukkeansigt end på kroppen, som er mere buttet omkring hofterne, nærmest hvalpet. Babserne er en lille A-skål.

Jeg blev lokket af Melissa's tilbud om SF og sex i 30 min. for en plovmand. Hun holder til to min. gang fra Ørestad Metro St. i en nybygget lejlighed. Hele området er en slags "New frontier" med byggerod og håndværkere. Jeg blev lukket ind og guidet til en lejlighed på første sal. Herefter afregning og af med klunset.

Melissa sutter middelmådigt, men lod sig guide. Hun er tjenestevillig og lyttede til mine ønsker. Sexen var også lidt middelmådig, men hun kan tage en rusketur og klynker ikke over en grundig omgang diller. En special feature var, at "hobbyrummet" lå ud til gaden med et vindue, hvor der alene i øverste halvdel var ophængt et håndklæde som gardin. Dvs. at den nederste del af vinduet ikke var afskærmet, hvorfor forbipasserende kunne kigge direkte nede fra fortovet og op gennem den nederste del af vinduet til 1. sal og se min melhvide krop ondulere løs. Jeg kiggede ihvertfald ned og fik øje på flere forbipasserende, men ingen kiggede op og så Blow lover levere en go' gammeldaws københavnsk baghyler. 

Konklusion: Køn ung pige, der leverer en lidt rutinepræget præstation, men kan klare en solid undervognsbehandling. Der mangler et gardin i lejligheden. Melissa kunne godt være et default choice, som man vælger, hvis der ikke er bedre kørvel i byen på dagen.

Redigeret af Blow lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også besøgt denne Real Melissa et par gang (ved ikke hvem den falske er? :D ) og kan genkende oplevelsen. Køn pige, meget spray-tan. Man ser virkelig dansker-bleg ud sammen med hende. Synes næsten det er mærkeligt hende pris er så lav, men jeg har flere gange besøgt en anden gp, hvor det var Melissa som åbnede døren på adressen. Ved ikke om hun også fungerer som mutter eller koordinator for andre piger fra hjemlandet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey,

jeg formoder at Melissa er den samme som Michelle

Jeg var sammen med Marco om hende da de var i en anden bydel lidt

tidligere på året. Rigtig søde og naturlige begge to. Valgte dog ikke DP

som en del af pakken. Er selv 100 % hetero. De er begge to meget sexglade

på en naturlig måde ... ! 

Michelle / Melissa og Marco er også sammen privat, og de har et barn sammen,

så derfor lidt ekstra på maven. Den med spraytan og noget læberne @Tip toe 

kan jeg på ingen måde genkende ... kan jo være en anden Melissa haha 

Det skal lige siges at jeg som regel - af private årsager - altid har haft en rigtig fin 

kontakt til det ungarske folkefærd (jeg taler ikke sproget ... endnu ;-) 

Kommer Barbie White ikke snart tilbage  :wub:..... ØV 

haha rigtig go' søndag!

PeterN 

Redigeret af PeterN

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...