Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/new-new-young-polish-marta-with-special-offer-700h-38542.html

Jeg var forbi i dag ved middagstid og havde overordnet set en god oplevelse i forhold til prisen, som må siges at være mere end rimelig.

Pigen:

Taler fint engelsk, virker lidt genert på en sød måde. Lidt mere chubby end på billederne (især på maven), hvilket dog absolut ikke gør mig noget. Dejlige fyldige øko-bryster (dog lidt små brystvorter, jeg kan godt lide dem store og stive). Dejlig kusse med lidt hængende skamlæber (skal lige siges at jeg elsker alle kusser, ihvertfald alle dem jeg har mødt). Smukt ansigt, synes hun ser bedre ud end på billederne. Alt i alt en rigtig lækker pige i forhold til mine præferencer.

Stedet:

Ok diskret på stille villavej, dog ret åbent udsyn til hoveddøren, hvor man lige skal et par trin op (tror godt naboerne ved hvad der foregår). Der var en del "traffik" på stedet (på trods af at det var en onsdag ved 13-tiden), så der er gode muligheder for at hilse på andre der kommer/går i samme ærinde. Der arbejder mindst en pige mere på stedet. Der er gode badeforhold og ok standardværelse med stor madras på gulvet. 

Servicen:

En halv time inden aftalt tid vil hun rykke vores aftale 15 min., var lidt sent på den alligevel så det var ok. Bliver modtaget af en sød, genert smilende pige, havde været i bad hjemmefra, men hun ville gerne have at jeg tog en skyller alligevel. Kommer ind på værelset og bliver bedt om at ligge mig på sengen, jeg vil dog godt røre lidt ved hende stående, hvilket er ok. Nede på sengen går hun direkte til et rigtig dejligt men kort økoblow og jeg modtager også et par smil mens jeg kærtegner hendes bryster og baller. Så vil hun sætte gummi på, men jeg afbryder hende og spørger om jeg må slikke hende, vi ender i en dejlig 69'er men igen rimelig kort. På med gummi, først rider hun mig, så er det doggy (hvor hun må smøre sig med glidecreme) og til sidst afslutning i missionæren, undervejs spørger jeg om hun kysser (står i annoncen), det gør hun, men det er ikke meget mere end tantekys og kun på mit initiativ. Hun er "åben" i de forskellige stillinger og jeg kan støde helt i bund (er også kun gennemsnitlig), så ok sex hvor der kommer nogle små diskrete støn engang imellem. Efter sex'en pustes der ud i et minuts tid og så er seancen forbi, tager et hurtigt bad, på med tøjet og en krammer og et smil til afsked. Var ude igen 22 minutter efter ankomst (inkl. 2 gange bad). Skal lige siges at selvom jeg er 20 år ældre end pigen, er jeg pæn, velholdt, i god form og altid en gentleman overfor damer..

Kommer jeg igen? Næppe inden den 6. Februar, men måske hvis hun kommer tilbage igen på et senere tidspunkt. Kunne godt have ønsket mig at der var lidt mere GFE over det og at man får den tid man betaler for (uanset om det er billigt), fremfor en følelse af, at det skal gå rimelig hurtigt så den næste kan komme til..  Meeen de 500 kr er trods alt nok "good value for money", især for fnidderbasserne herinde der kan spare yderligere en hund ved at vælge 20 minutter fremfor 30 :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...