Hop til indhold

Recommended Posts

Har være forbi Bella i Brønshøj: https://escortguide.dk/P/bella-from-italy-37614.html

 

Billederne ligner ret godt - hun er en køn ung kvinde - selv om der nok er photoshoppet lidt for at gøre hende lidt mere model-agtig. Det var nemt at lave en aftale med hende, og jeg kunne bare komme med det samme. Den sædvanlige rutine med at give en adresse, hvorfra man skal ringe, hvorefter man guides over til en anden opgang......

 

Det var muligt at få et hurtigt bad efter at vi havde aftalt en halv time til 700, dog kneb det lidt med af få et rent håndklæde - brugte bare det, som hang fremme. Stedet er en ren og sober lejlighed, dog lidt for rigelig dæmpet belysning inde på rummet efter min smag.

 

Bella er en sød ung kvinde, som bestemt gjorde sit bedste, dog var kemien ikke rigtig til stede mellem os og hun virker lidt for professionel efter min personlige smag. Bl.a. kysser hun ikke - min fejl, for det spurgte jeg ikke om - men det er altså lidt et turn-off når GFE'en udebliver. Fransk er med gummi som rulles på med munden, desværre kneb det med at få kalorius helt stiv, så da hun red mig gik den helt død.

 

Til gengæld fik jeg slikket hende, og man må godt stikke en finger op imens. Vi sluttede af med et håndjob, og hendes telefon bippede præcis da vi var færdige. En hurtig skyller og ud på gaden igen.

 

Nu er kemi jo en ret personlig ting - den kiksede lidt her for mig. Så selvom der ikke bliver nogen gentagelse, så kan jeg godt anbefale Bella. Køn og sød ung kvinde med naturlige bryster, professionel, og gør faktisk et godt stykke arbejde for at tilfredsstille en.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmmm..italiensk...Det er nok alligevel sjældent man får rullet sådan en frækkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg
ppd skrev, for 2 timer siden:

Hmmm..italiensk...Det er nok alligevel sjældent man får rullet sådan en frækkert.

Nu du går så meget op i det, så vær opmærksom på at "italiensk" i en gp-annonce ofte betyder rumænsk - som omtalt en del gange herinde. Det er ligesom "japansk"=kinesisk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan heller ikke garantere at hun er italiener. Hun sagde at hun var fra Torino, men sagde ret beset ingen italienske ord, mig bekendt. Og personligt troede jeg heller ikke rigtig på det.....

 

Kaldte hende Bella Donna, hvilket hun sagde “thank you” til. Romænere dækker åbenbart mange nationaliteter!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...