Hop til indhold
JeppeK

Lena newww lover !!!(Magic girl) open !!!!!

Recommended Posts

Jeg var forbi denne her søde pige i dag, 30 min standard session til 800 bobs. 

Stedet er ganske udemærket, et stort lejligheds komplex tæt på Rødovre station hvor man næsten med garanti kan snige sig ind ganske anonymt.. Det passede mig fint.

Det var Lena selv som åbnede døren, kun iført en sort kimono, hun var frisk fra badet hun lugtede fantastisk, hun var rent og frisk og hendes hår var stadig lidt fugtigt. Allerede der fik jeg jern på, det tegner godt når man for står dreng på af et kind kys. Jeg smuttede også en tur i badet og vi kunne endelig starte vores session. 

Lenas engelsk er lidt sparsomt med vi kunne forstå hinanden og jeg var egentlig heller ikke kommet for at sludre. Jeg spurgte hende dog om hendes alder for jeg syntes hun så meget ung ud, hun sagde 22 år, det kunne godt passe. Hun var rigtig sød og service mindes igennem hele vores session. Jeg kunne mærke at hun ville mig det godt og det sætter jeg stor pris på.

Selve sexen kan jeg ikke sætte en finger på,  ung og stram pige, som virker naturlig tændt, hun kaldede mig godt grundigt, dybt og hårdt, lige som jeg kan lide det. 

Kan helt klart anbefales hvis man er til en ung og fast pige som knalder godt.

https://www.escortguide.dk/P/-lena-newww-lover-magic-girl-open--37386.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...