Hop til indhold
torben35

Denise fra århusbabes

Recommended Posts

Ja jeg har besøgt hende.

Jeg var ikke rigtig i stødet og det blev aldrig helt godt. Jeg kommer nok ikke til at besøge hende igen.

Hun havde store porno siliconebryster og det var som forventet ud fra websitet.

Det der manglede fra hendes side var 2 ting. Pigen skal være helt nøgen og smyge sig op af mig eller noget i den retning. Hun var meget mere afventende og det tænder mig slet slet ikke. Og hun må gerne have godt humør, gerne med humor eller i det mindste med smil og empati. Jeg tror da hun smilede, men humor, empati og ægte indlevelse havde hun altså ikke over for mig. Men tror heller ikke vores kemi var i top.

Jeg har inden for det sidste halve år besøgt Julia (lille-julia.dk), Simone (stjernebabes blandt andet) og Mathilde og Nikita hos Århusbabes. Og disse babes var alle med ægte bryster og de var stjernesøde og frække. Og med alle har jeg haft rigtig god sex og en fin snak bagefter.

Hvis man er 100% til store siliconebryster så er Denise måske noget. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at høre en anmeldelse fra en anden bruger af Denise. En god anmeldelse kunne få mig til at besøge hende igen. Men det er altså min ærlige mening at pigerne giver den bedste service når de tager alt deres tøj af og vi ligger tæt, men det er måske bare en ting jeg har det med?

Oxen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...