Hop til indhold
torben35

Denise fra århusbabes

Recommended Posts

Ja jeg har besøgt hende.

Jeg var ikke rigtig i stødet og det blev aldrig helt godt. Jeg kommer nok ikke til at besøge hende igen.

Hun havde store porno siliconebryster og det var som forventet ud fra websitet.

Det der manglede fra hendes side var 2 ting. Pigen skal være helt nøgen og smyge sig op af mig eller noget i den retning. Hun var meget mere afventende og det tænder mig slet slet ikke. Og hun må gerne have godt humør, gerne med humor eller i det mindste med smil og empati. Jeg tror da hun smilede, men humor, empati og ægte indlevelse havde hun altså ikke over for mig. Men tror heller ikke vores kemi var i top.

Jeg har inden for det sidste halve år besøgt Julia (lille-julia.dk), Simone (stjernebabes blandt andet) og Mathilde og Nikita hos Århusbabes. Og disse babes var alle med ægte bryster og de var stjernesøde og frække. Og med alle har jeg haft rigtig god sex og en fin snak bagefter.

Hvis man er 100% til store siliconebryster så er Denise måske noget. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at høre en anmeldelse fra en anden bruger af Denise. En god anmeldelse kunne få mig til at besøge hende igen. Men det er altså min ærlige mening at pigerne giver den bedste service når de tager alt deres tøj af og vi ligger tæt, men det er måske bare en ting jeg har det med?

Oxen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×