Hop til indhold
dahliablack03

Søde Maria i Horsens - WOW!!!

Recommended Posts

Hej med jer. Søde Maria (https://www.eroguide.dk/massage-escort/Marias+Massage/) har en profil her på EroGuide, men lad mig starte med at sige, at hendes sparsomme billeder ikke yder denne kvinde retfærdighed. Hun ser SÅ meget bedre ud end på hendes billeder. Søde Maria er en fræk og flot moden kvinde med en virkelig smækker krop, en yderst attraktiv numse og et par kæmpe, utroligt bløde bryster. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet af hendes udseende, men hun overgik i den grad mine forventninger. Hun har et smukt ansigt og en sød personlighed. Her er der ikke noget at komme efter, hun er virkelig til en topkarakter og får dig til at føle tilpas ret hurtigt.


Nå, men jeg startede en korrespondance med hende pr. mail engang i december måned. Hun svarede hurtigt tilbage og vi fik en aftale i stand. Der blev skabt tillid mellem os, så jeg fik adressen i god tid og kunne planlægge min tur hen til hende. Det var jeg glad for, da jeg ikke er helt velkendt i Horsens. Men det var let nok at komme derhen, plus stedet var faktisk rimelig diskret.


Søde Maria tilbyder lingam massage i en time til halvanden time, enten nøgen eller med tøj på. Jeg bestilte nøgenmassage og lingam til 1200 kr. Vi hilste på hinanden, og jeg insisterede på at give hende pengene først, fordi så var det ude af verdenen. Men det er god stil af Søde Maria at tilbyde, at man kan betale efter behandlingen.


Massageværelset var ren og behagelig, sengen var blød, musikken var afslappende. Søde Maria startede med at massere bagsiden med en dejlig olie og hun gav faktisk også B2B langs min ryg og baller. Hold da op, det var virkelig skønt og så frækt at mærke hendes bryster og krop massere mig. Hun kan sit kram.

Efter et stykke tid skulle jeg vende mig om. Her sad hun mellem mine ben, mens jeg hvilede dem over hendes lår, så hun kunne få fat i mine nedre dele. Hun fortsatte med at massere mig, og jeg havde lidt svært ved at nå hendes bryster, som jeg desperat havde lyst til at røre ved, så jeg nøjedes med at tage lidt på hendes lår. Hun kunne dog godt se, at jeg ville røre brysterne, så hun kom tættere på, lænede sig frem og sagde, jeg gerne måtte røre. Endelig, tænkte jeg, og mæskede mig i dem. Så frækt, så skønt.
 

Massagen fortsatte med lingam, som gjorde mig helt vild tændt. Jeg var stiv det meste af tiden og hun formåede at massere mig på de helt rigtige steder. Da det uundgåelige skete, kom jeg i en eksplosion, som fik mig helt til at spjætte og ryste efterfølgende. Søde Maria masserede mig lidt mere for at få mig til at slappe af, vi snakkede lidt og så fik jeg lov til at gå i bad.

Dernæst kom vi i tøjet og jeg takkede for en dejlig oplevelse. Så gik turen hjemad. Jeg kan sagtens anbefale Søde Maria og vil nok besøge hende igen, hvis jeg kommer forbi Horsens eller omegn. Hvis du kan lide lingammassage, så tøv endelig ikke med at besøge hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil give dig helt ret hun er en skøn pige og ser frem til at møde Maria igen når jeg kan få det til at passe.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa. 

Så har jeg haft den ære at besøge Søde Marie.

Ankom præcis til tiden og blev hurtigt budt ind. 

Jeg følte mig straks velkommen og vist ind på værelset, der er fint og hyggeligt indrettet.Et hurtigt bad, og jeg blev lagt på maven. Rigtig god afslappende og pirrende berøringer, på det meste af kroppen.

Maria er smilende, sød og rar, helt naturlig omkring sit arbejde. Hun har dejlige fyldige bryster, man bliver dejligt ‘tosset’ af bare at berøre dem, når man er vandt til næsten ingen størrelse der hjemme. 

Efter noget tid, vender jeg rundt, og forsiden får en tur. Stille og roligt opbygges klimax, og jeg må bede om lidt mindre pirring, for at nyde det mere. Det er bare dejligt, og til sidst må jeg overgive mig. :-)

En god times ren nydelse. Stor gentagelses `fare`,  fra min side :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Godaw skrev, for 46 minutter siden:

Hvor er adressen, og hvordan kontakter man hende? Kan ikke rigtig se det nogen steder :/

måske hun ikke er her mere annonce er fra 18

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...