Hop til indhold
Gæst

Nady hot - ej det tror jeg ikke...

Recommended Posts

Gæst

Har lige haft besøg af "Nady"....

https://escortguide.dk/P/-new-new-nady-hot-..call-me-4560904153--37444.html

Slet ikke hende

Bestilte hende kl X og hun sagde at der ville gå max 40 min - det må man sige at hun overholdte (jeg befinder mig på Østerbro), men det var så også det eneste positive jeg har at sige om hende..

Hun kunne ikke finde stedet (okay, hvor dum kan man være, et nr på dansk er vel det samme på spansk) så jeg måtte ned og hente hende..
Ved siden f døren står en lille tætpakket pige som egentlig så okay ud, så jeg tænkte, hvorfor ikke:-)
Jeg tager en time med hende for 1000 kr, jeg havde en tussebasse, så den fik hun lige hurtigt.

Det skulle vise sig at være en fejl... Fra da hun kommer ind brokker hun sig over varmen, det er for koldt.. spørg om jeg har noget kokain (skabet var desværre tomt) så hun sukkede.

Hun kunne godt være 23 år som hun skrive, 160-170 cm, men med små (ægte) bryster og kunne godt tabe sig 10 kg uden at hun ville blive grimmere.. vil skyde hende til at veje 60-70 kg

Startede ud med en BJ (med kondom) som hun var elendig til - bankede hendes hånd ned i mine nosser flere gange og efter 3 min sagde hun "okay, you try to fuck me now!"

der måtte jeg sku lige bede hende om at ride mig lidt som hun accepterede efter en mindre diskussion - så hoppede hun op med hendes lille fede krop, men grundet en dårlig form gav hun op efter 3 min... "it's better if you fuck me on top" -  hvad betyder det egentligt?

Grundet hendes knap så lækre udsende var det svært at bibeholde en erektion og der gik ikke lang tid får at mit blod forsvandt fra pikken...
Selv om at jeg kun havde en halvfedert på brokkede hun sig over at det gjorte ondt (hun stønnede dog oprigtigt)
Fik overtalt hende til at give mig et blæs igen så jeg kunne blive lidt mere stiv - her hjalp det at trække dynen over hendes krop, lukke øjne og tænke på nogle søde tøser, men hendes banken i mine nosser gjorde det svært at holde blod i pikken...

Endte med at knalde hende bagfra og skyde min load med en halvfedert - jeg skulle bare have hende ud af døren..
Hun tog sit tøj på under 1 min og tilbød at blive timen ud, der overvejerede jeg at sende hende ud i køkkenet for at tage opvasken, men var sku bange for at hun ville smadre glassene med hendes små tykke fingre og da jeg har en opvaskemaskine tænkte jeg at det nok var bedst at sende hende videre:-)

Sagde til hende at jeg gerne ville have 200 tilbage da der ikke var gået 1 time, men hun havde ikke byttepenge - da jeg fandt 800 frem sagde hun at jeg kunne snakke med hendes chauffør - da jeg sagde at jeg gerne gik med ned insinuerede hun at han nok ikke ville blive glad - overvejede kort om jeg gad have en diskussion/slåskamp med karlen, men tænkte at de 200 var godt givet ud for at slippe af med hende...

Hun kan IKKE anbefales, en grim lille fed pige med overraskende dårlig form og lasket mave...

Det eneste positive jeg kan sige at hun kom hurtigt og at hendes smag i fake billeder er god

DONT GO THERE!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ærgerligt, ærgerligt...

... og med risiko for at lyde bagklog:

En cutie, som hende på billederne, kan man ikke forvente af få  leveret til døren, for 1000 for en time inkl superfransk.

Bare min erfaring :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...