Hop til indhold
Guest Luke

5 små anmeldelser af piger i Århus

Recommended Posts

Guest Luke

Jeg har egentlig anmeldt besøgene før, men det var på det gamle Hedomax, og de er jo væk nu. Pede spurgte i en anden anmeldelse, om jeg havde nogle erfaringer jeg kunne bidrage med vedrørende nogle af pigerne fra Aarhusbabes. Foranlediget af denne forespørgsel, kommer der her nogle små mini-anmeldelser af mine besøg foretaget primært i år 2011 hos piger i Århus:

Sara Stjernebabes

http://www.stjernebabes.dk/sara.htm

Billedet er med stor sandsynlighed IKKE af Sara. Hun reklamerer med oplevelser ala GFE, men det yder hun slet ikke. Frisk og frejdig var hun indtil hun havde fået pengene, derefter en lidt kølig behandling. Udseendet udmærket. Hun er en håndfuld år ældre end det hun reklamere med.

Karakter på en 13-skala

Sex’en/behandling/service: 5

Udseende/krop: 8

Mathilde Aarhusbabes

http://www.aarhusbabes.dk/pigerne/mathilde

Billederne giver et rimeligt indtryk af Mathilde, om end hun måske er en anelse mere robust eller rund i det i virkeligheden. Behandlingen er helt i top. Hun reklamerer med GFE og tilbyder det også i fuldt omfang. Meget indlevende og medlevende. Hun har et meget kønt ansigt og nogle dejlige ægte bryster. Hun er nok i 22-25 år.

Karakter på en 13-skala

Sex’en/behandling/service: 11

Udseende/krop: 10

Mille Aarhusbabes

http://www.aarhusbabes.dk/pigerne/mille

Billederne giver et fint indtryk af Mille. Mille er en utrolig flot pige. Virkelig en skønhed. Hendes præstationerne på lagnet var okay, fint nok. Ikke toppen af poppen, og en anelse passivt, men ok. Alder nok ca 25 år.

Karakter på en 13-skala

Sex’en/behandling/service: 8-9

Udseende/krop: 11

Nikita Aarhusbabes

http://www.aarhusbabes.dk/pigerne/nikita

Billederne giver et fair indtryk af Nikita. Hun er en meget sød og snakkesaglig pige. Giver fuld valuta for pengene, giver GFE-oplevelser. Hun har en dejlig krop med faste ægte bryster. Hun har nok ikke model-udssende/mål men det opvejes fuldt ud af den meget medlevende behandling. Alder ca 25 år.

Karakter på en 13-skala

Sex’en/behandling/service: 13

Udseende/krop: 10

Julia

http://www.aarhusbabes.dk/pigerne/julia

http://www.lillejulia.dk/

Billederne giver også her et fint indtryk af Julia. Julia er en meget lækker flot pige, en utrolig flot krop med dejlige faste ægte små bryster. Hun er meget medlevende og aktiv i sexlegen, hun er en godte. Alder nok 23-25 år. Besøgte hende første gang for 3-4 år siden på Midtagervej og har siden besøgte hende om ikke regelmæssigt så i hvert fald nogle gange i løbet af hvert af de år, der er gået siden hun debuterede i branchen. Hun er vist ikke hos Aarhusbabes mere hendes hjemmeside fortæller hvor man kan træffe hende.

Karakter på en 13-skala

Sex’en/behandling/service: 11

Udseende/krop: 13

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...