Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var i det humør igen, og fandt denne annonce på nettet:

https://escortguide.dk/P/olie-massage-thai-massage-thai-pige-bikini-masssge-hvidovrevej-233--16041.html

Jeg tænkte at det virkede som en anden tilgang til det omkring service, så jeg bookede en tid. Jeg så Rita på billederne og tænkte at hun da nok kunne være et besøg værd. Hun var dog gået hjem (kl var 10 om formiddagen da jeg bookede til om eftermiddagen), så der var kun Winie at vælge imellem. Okay tænkte jeg. Hun ligger da også og slænger sig lidt frækt på billedet, så jeg sadlede op og tog til Hvidovre.

Winie åbnede selv, og viste mig ind til værelset, hvilket var ganske okay. Der var dog meget mørkt. Så mørkt at jeg ikke kunne se det håndklæde som lå på sengen til mig.

Men jeg fik taget et bad for at være frisk, og kom tilbage til værelset og lagde mig klar. Lidt efter kom Winie tilbage, iført en sød lille sag og et stort smil. Hun fortalte mig at jeg ville få en dejlig massage og gik så igang. Jeg fortalte hende at jeg havde ondt i lænden og at det måtte hun gerne ordne, hvis det var. Hendes massage var ok, men så heller ikke mere. Hun fik nærmest kun varmet musklerne op, dog med en hård tilgang, som jeg egentlig godt kan lide. Men derefter skulle jeg vende mig om, og så var det forbi. Eller næsten. Hun lavede lidt udstrækninger med mine ben, og var faktisk opmærksom og spurgte om jeg havde fået knæoperation, før hun lavede dem, hvilket jeg syntes var vildt professionelt. Men efter nogle korte udstrækninger med benene og lidt med armene,smed hun trusserne, så fik jeg kondom på og hun satte sig på mig (dog stadig med den lille sorte sag og bh på).

Det skal lige siges at Winie ikke er en lille pige. Hun er ikke høj, men buttet, med store bryster og en fast røv.

Hendes teknik i ridningen lod til at være såden lidt gniden frem og tilbage. Det var ikke noget jeg egentlig synes var specielt fantastisk, og efter noget tid spurgte hun om vi skulle bytte plads. Men det gad jeg virkelig ikke. Kald mig doven, men når jeg har chancen, så ligger jeg og nyder udsigten, så jeg pakkede brysterne ud og nød at se dem og kyssede, slikkede dem. Hun lænede sig forover, så det var nemmere at nå, hvilket også gav luft mellem hende og jeg, og så overtog jeg lidt af bevægelsen og kørte op i hende. Der gik ikke lang tid før jeg kom, og det var rigtig rart.

Da det var overstået, trak hun sig stille og roligt af og gjorde rent, og spurgte om jeg lige ville have et bad, hvilket jeg svarede ja til. Herefter var det standard business med at få tøj på og komme afsted.

Hvordan skal jeg bedømme stedet? Winie var sød, stedet var mørkt, og det gik for stærkt og ikke præcist nok. Det og så det faktum at deres annonce lægger op til en anden slags "pampering", men stedet er "bare" helt almindeligt.

Så selvom jeg ikke er skræmt væk af noget grimt, så kommer jeg nok ikke igen, da der er mange andre skønne steder, hvor man får det man bestiller, og det som de lægger op til i annoncen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror ikke man skal lægge mere end generthed i det med BH'en og den sorte top .... 

Det ene bryst var for et par år siden bortopereret, og der er lavet et nyt. Hun ser rigtig flot og harmonisk ud i dag og det føles også rigtigt; men som sagt: der er nok lidt generthed, hvilket også kan være årsag til det "mørke" rum.

Næste gang nogen kommer forbi så bed om at få lidt mere lys på, og få kludene af ... hun har, som også CMads er inde på, ikke noget at skamme sig over, hvis man både er til gården og til gaden. Og det er s.. for sent at blive utilfreds over noget så simpelt som lyset når man ER gået.

Redigeret af D54
stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

CMads ... du har helt ret med det med "Pampering" ...

Jeg tog den store "pamper"-tur for nogle år siden - den gang Chandar lige var åbnet, og jeg tror de oprigtigt havde ambitionen om at lave et wellness-center med ekstra services. Der er også i dag mange andre Thai-steder, som reklamerer med Wellness og med fod- og neglebehandlinger og peeling og gud ved hvad.

Men det er i grunden ikke det, som kunderne har efterspurgt, og hos Chandara har jeg set de store badekar demonteret og opretstående i perioder. De fleste Thai-steder skal spa-bad'et nok ses i sammenhæng med udlejers "dobbeltmoral" mere end som en service, der reelt er udbudt.

Men det VAR nu (dyrt og) dejligt - 2-3 timers "pampering" med en skøn pige startende med massage, så med spabad, og så den ultimative afslutning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...