Hop til indhold
Citroen mand

Laura Vesterbro

Recommended Posts

Jeg var på besøg ved Laura forleden dag. Det er tredje gang jeg besøger hende, hun er rigtig dejlig, også derfor jeg besøger hende igen. Hun er som altid klædt i det dejligste undertøj, men jeg må sige første gang jeg besøgte hende var hun i strømpeholder, trusser og BH, hvilket var utroligt flot til hendes smukke slanke krop, med hendes små og meget faste bryster. Denne gang var hun i Trusser, Bh og selvsiddende strømper.

Hun er meget nærværende, måske ikke nogen vildkat, og på ingen måde porno girl, men meget sød sådan naboens datter.

Jeg købte for kr. 800 blandet, jeg fik blow med kondom, og dejlig sex, jeg holdt ikke længe, der er jo ikke noget som synet af at se hende sidde oven på mig, og se hendes store flotte læber omslutte min lille mand. Efter dette blev jeg tilbudt massage, og derefter lå vi og snakkede lidt, hun er skide sød, så rigtig god fornøjelse drenge, jeg syntes hun sagde at hun bliver her en uge, og hun kom i lørdags, så derfra og en uge frem.

Link: https://annoncelight.dk/showad/242228

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...