Hop til indhold

Recommended Posts

Var forbi Dada idag, da jeg blev fristet af hendes smil og kønne ansigt.

Stedet er ok diskret (siden af en villa hvor man går ned til kælderdøren). Man bliver bedt om af Mutter, at bekræfte aftalen inden man ankommer. 

Døren blev åbnet af Dada og man bliver vist ind i et værelse, som er ganske udemærket. Det samme er badeforholdene. 

Foretrækker at starte med massage og så finde ud af om der er kemi til mere, men det kan åbenbart ikke lade sig gøre. Blev istedet præsenteret for forskellige menuer, så jeg valgte 45min cocktail til en tusse.

Tog et hurtigt bad og lagde mig til rette, hvorpå hun begyndte på massagedelen først. Massagen var såmænd ikke så ringe og der blev pirret lidt undervejs. 

Så langt så godt, men det var så også den bedste del, for da det kom til sexen, var det lidt skuffende.

Blev pirret en smule med b2b men da det ikke siger mig noget, begyndte hun istedet at kysse sig vej ned til lilleper. På med gummi inden den var klar og så begyndte hun et halvkedeligt BJ som ikke varede særlig længe. Da hun mente jeg var klar, hvilket jeg slet ikke var, satte hun sig ovenpå og begyndte at ride. 

Der var tungekys imens, men hendes tunge var mere som en slikkepind, der roterede rundt i tomrummet inde munden. Fik hende dog til at slappe lidt af med tungegymnastikken, hvilket gjorde det lidt bedre.

Men den hastværk gjorde det svært for mig at komme, men ved egen hjælp, lykkedes det til sidst. Endnu et bad og jeg var ude af døren, 45min efter jeg trådte ind.

Pigen var lille, sød og smilende, men kvabset i det, hængemave og rimelig store bryster (af en thai) som dog hang meget. 

Ingen fare for gentagelse, da jeg får langt bedre service andre steder til samme priser, men tænkte at jeg idag ville prøve et nyt sted. Det skulle jeg så ikke have gjort, men hvo intet vover, intet vinder. 

Bedre held næste gang :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Åhh ja kender godt den med at man skal lige prøve en ny som bare er en fuser og der ikke er andet at gøre end at tænke øv bøv og bedre held næste gang til dig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...