Hop til indhold

Recommended Posts

Har i dag besøgt Super Anni i Glostrup (https://escortguide.dk/P/glostrup-new-in-koebenhavn-super-anni-37151.html).

Min vurdering er absolut en fantastisk pige. Sød, smilende, imødekommende, behageligt selskab og passer fint med billederne (pæne bryster - ja, ja silikone) - god tid, så det var absolut ikke "noget der bare skulle overstås". Hendes engelsk er rimelig.

Betalte 2.000,- kr. for fuld cocktail for en time og var absolut pengene værd. Vi tog stort set hele paletten, som hun udbyder, Vi sprang dildo-show, strap-on og ægte kys over, men kom ellers alt det andet rundt. Så jeg kan absolut ikke klage over noget.

Pigen 9/10 - Stedet 9/10 - sex 9/10 (kan ikke få 10 - det kunne jo være jeg en dag fandt en der lige var en tand bedre, så jeg lader muligheden stå åben).

Go' fornøjelse - hun er her små tre uger endnu.

Redigeret af thearsepe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Jeg havde set mig varm på hende på grund af de flotte bryster, og burde have set at de var lavede - fanger jeg som regel, men ikke denne gang!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har checket med eroguide INDEN jeg bookede en tid hos hende.

Jeg kunne ikke finde denne Anni nogen steder og i følge hende selv, er det første gang hun er i København og ud fra vores snak bagefter, var hun rimelig uvidende om Danmark og København.

Redigeret af thearsepe

Del dette indlæg


Link til indlæg

A'ha - har lige fundet den dårlige omtale fra Amager. Så jeg kan kun sige, at ud fra den omtale, så var det noget helt andet jeg oplevede - så det vil jeg så glæde mig over, for havde jeg fået læst omtalen fra Amager, var det ikke blevet til en aftale.

 

P.S. Bare til interesserede, så findes der masser af lyshudede Latin-amerikanere - de er ikke af indiansk/negroid afstamning alle sammen, nogle har spanske rødder. Og denne Anni har, i følge hende selv, boet de sidste 15 år i Spanien. Og så taler hun et meget hurtig spansk - hun havde en sådan på tlf. da jeg ankom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...