Hop til indhold
Jogge

Østerbro - Sindy naturlig og lækker

Recommended Posts

Jeg var på et kort besøg hos sindy. Annoncen lød på 15 minutter for 400 (prisen er nu sat op til 500) på annoncen. 

Det var fuld knald på, bestemt ikke gfe, men det var jeg heller ikke ude efter. 20 minutter efter stod jeg på gaden, men jeg var tilfreds for pulsen var stadig i højeste gear for set havde været 15 minutter hvor der simpelthen blev bollet derud af med fuld skrue på i alle de stillinger jeg ønskede. Og hele tiden tog hun det med en sødt smil, og trak selv velvilligt benene helt op så man virkelig kunne knalde igennem. Hun er ikke sart. Søde naturlige bryster som kan krammes og suttes på. Eneste sted jeg blev stoppet var dea jeg vil putte fingre i hende. Det må man ikke, fair nok.

 

https://escortguide.dk/P/-milf-special-price-sex-all-position-100-real-pitcure.--38353.html

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har ikke taget et snap af annonce i går formiddags - men der stod lige præcis Estrella der hvor der nu står Sindy.... så måske samme pige med nyt navn eller 2 piger som bruger samme annonce og fotos ????

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nemlig Estrella, som hun hidtil har kaldt sig. Havde samme oplevelse som Jogge, da hun var i Rødovre for nogle år siden. Vildt frisk, afslappet, sød og lækker og med på den værste. Hun er opvokset i Ungarn men er halvt mexicansk, derfor skriver hun på spansk i ny og næ. Hun taler også ok spansk. Hun er køb og alle pengene værd. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...