Hop til indhold
Gæst

Summer - Romantica?

Recommended Posts

Loveyouladies skrev, 1 time siden:

Hej, er der ingen der har noget at melde om Summer fra Romantica:-) - synes billederne ser fantastiske ud, men kan ikke lige finde noget om hende her på forumet:-)

http://romantica.dk/profil.php?id=77

Nej, det er egentlig sært, at der ikke er nogle rigtige anmeldelser af hende. - Jeg har selv somme tider lyst til at opsøge hende for at se hende ved selvsyn ... og få lov at føle på hende med egne hænder. - Det er jo nogle ordentlige bryster, hun fører - I-størrelse - angiver beskrivelsen. Brysterne er naturligvis ikke naturlige, - de er tekniske videre-udviklede. Men de ser da charmerende og interessante ud. Min nysgerrighed bliver vakt. - Hun omtaler sig selv som "fræk og blid" - begge egenskaber tiltaler mig. De bryster er frække. Samtidig ligner hun en blid Guds engel. Desuden kalder hun sig selv for "nymfoman". - Altså: Hun erkender et vist behov for sex. - Jeg føler mig lokket.

Jeg har med en af de andre piger, som jeg har besøgt en del gange, og som jeg har stor tillid til, talt om Summer. - Mit indtryk gennem hende er, at Summer er nem at være i stue med og snakke med. Så ved jeg også, at de to piger er vant til at "gå ind" sammen, altså at deltage i trekanter med en mand og de to piger. Det siger mig så, at hun temperament-mæssigt passer til mit temperament. - Summer bør  prøves. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er masser af anmeldelser af hende herinde, husk på at hun også er på sexyclub samt Vordingborgpigerne osv.... Mener også hun hed Josefine før (kan være jeg husker forkert)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loveyouladies skrev, for 12 timer siden:

Hej, er der ingen der har noget at melde om Summer fra Romantica:-) - synes billederne ser fantastiske ud, men kan ikke lige finde noget om hende her på forumet:-)

http://romantica.dk/profil.php?id=77

 

Minnesotan skrev, den 9/6/2017 at 10:01:

I forgårs var jeg på besøg hos Summer :) 

og tror jeg er blevet lidt småforelsket :) 

hun er smuk, fantastisk krop og det bedste af det hele er at hun er pisse sød :) 

gik derfra og var bare glad :) 

det hele var godt - ja jeg har en kæmpe crush på hende :) 

http://www.escort-side.dk/DANSKE-SUMMER?ad-id=7459

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...