Hop til indhold
Liderbassen

Thai Massage med hele pakken

Recommended Posts

Er der nogle der kender til et Thai sted i Aarhus og omegn som har samme høje kvalitet som Orkide i Langelandsgade havde.

Jeg kom rigtig meget dernede lige indtil den dag politiet / Told og skat kom og lukkede stedet. Måske nogle af pigerne stadig er at finde i Aarhus.

Hører gerne fra nogle der ved et eller andet om det.

:ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

Har skam luret på det sted og ved ikke om det er noget. Vil lige afvente og se om der kommer flere guldkorn.

Har du selv været der Luke ?? :ugeek:

Ikke endnu, men skal nok skrive hvis jeg kommer forbi, og det kan sagtens være det sker i løbet af de næste par uger. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

En anmeldelse skrevet på Gimel af mig for nogle uger siden, vedr. Hedemansgade 4

Pænt lyst og rent sted. Havde bestilt tid i forvejen. Døren blev åbnet af ældre nydelig thai. Bliver vist ind i rummet - der er dør. Af med tøjet og op på briksen. Hm kan bedst lide senge/madrasser. Nå pigen der åbnede så ikke så godt ud at jeg ville have andet en svensk. MEN ind kommer en ung p... flot pige. Det er hendes første dag. Hun er ikke genert men thaisød. Taler engelsk. God massage, og til sidst spørger hun; What do you want now? Hmm what can I get? Kigger så på mig med store brune øjne - EEEEEverything. Forhandler 1000 kr for en GF oplevelse. Hun er flot ser jeg da tøjet ryger af. Slank og alligevel med bløde former. Fast mås, små bryster - men dejlige. Ikke hårtpumpede tennisbolde. Giver en god body, ærgeligt det er en briks. Svært at få hende op på den for lidt kæleri. Pladsen er trang på 60 cm briks :-(. Hun er berøringsvenlig, og bliver lidt efter lidt fugtig og så meget våd. Hold da op. På med kondom, som hun klarer med munden så der var lige lidt ekstra fransk der. Fin stille intens ridetur. Hun er meget opmærksom på hvad jeg ønsker hele tiden, men på en eller anden måde lidt for prof fraværende i processen.

Og en lidt nyerer:

Ringede til Oddervej i Århus, ikke LEK med den anden. Telefonsvarer. Hm prøvede senere igen telefonsvarer.

Ringede så til Hedemannsgade. Telefonsvarer. Dog, hun ringede retur et par minutter efter. DET MÅ man aldrig gøre som udbyder af intim massage - diskretion!!!!!! Nå men jeg bestilte alligevel tid, nu jeg var i Århus. Forsøgte at bestille hende den smukke langhårede som sidst betjente mig. Fik besked på at komme og kigge, for hun forstod ikke helt hvad jeg mente. Ankom, blev modtaget af smuk pige, lidt ud over stadiet hvor huden en helt skær og klar, men pæn. Man er jo ikke helt ung selv :) Ind på den opvarmede brede briks nøgen forstås. Ind kom hun iført en lille tynd sag. Dejlig massage af ryggen, med fine men bestemte udflugter til mit bedste legetøj. Om på ryggen, og så skal jeg love for hun viste hvad jun kunne. Sjældent er jeg blevet lokket sådan. Helt uden at spørge og med det kæreste smil fik jeg nogle lækre berøringer på pikken. I det hele taget var hun meget glad/lattermild under massagen. Der var masser af hudkontakt, og jeg spurgte på et tidspunkt om hun kunne gøre resten uden tøj på. Ja da - 1200. Prøvede at forhandle det ned, men ingen held denne gang. Hun var meget bestemt der. Ind imellem fik jeg en slikketur og lidt kæleri. Dyyyyygtig pige. Nå jeg er jo rig, så 1200 ok, og så fik jeg en gang GF elskov der virkelig rykkede. Hold da helt kæft hvor var det lækkert. Røre kunne jeg overalt. hu var tør som Sahare, men blidt kæleri fik hende gjort dejlig våd. Hun var lidt forbeholden for mine fingre i skødet - men da jeg fortalte at jeg nok skulle være blid og tålmodig, åbnede hun sig. Ohh det var lækkert. hun lagde sig på mig og kneppede mig som om hun var manden. OMG Efter at have efterladt lidt i kondomet, fik jeg flere kys, knus. Da jeg tog tøj på kom hun hen til mig og gav mig et kys mere. Hun var stadig nøgen. Smuttede hurtigt i den lille natkjole og fulgte mig til døren. Et knus mere, et kys, og Ses?? Jo det gør vi nok - viste hun stod der nøgen kun iført en lille natkjole - eller hvad sådan en lille blonde sag nu hedder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...