Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/firts-time-in-copenhagen-oerestad-amager-38347.html

jeg havde bestilt tid hos en noget yngre gp’er kl 10, men desværre / heldigvis var der ingen der tog tlf, da jeg kom til adressen. 5 timer senere fik jeg en besked om at hun havde sovet videre pga hovedpine, det er dårlig stil ikke at give besked, jeg har besøgt hende 4 gange før, med et par gode oplevelser, derfor undlader jeg at nævne hendes navn her.

jeg så så kvinden i det viste link Ringede og fik kontakt med det samme, kl var 11 og hun havde først tid kl 15, men hun sendte adressen, så jeg tog chancen og kørte til Amager. Heldigvis var der en der var forsinket så jeg fik en tid.

Går du med en fantasi om at tage en ældre kvinde, er her et godt bud. Hun er velplejet og super slank med et par flotte faste bryster der er godt fyldt med silicone

Hun åbnede døren og stod i en netdragt der ikke skjulte meget, hun er min drøm om en gilf oplevelse. Jeg var tændt på stedet, tog et hurtigt bad og så gik vi igang sex i en halv time incl. foto og video. Hun nød at blive slikket og 69’er er hun ret vild med, hun er også til tungekys, indtil vi begyndte på samleje forgik det uden gummi.

sidste uge var hun Sydhavnen denne uge er hun på Amager hendes sidste dag er søndag, så tager hun hjem. Så går du med en gilf fantasi er det nu. Hun er ældre end de 50 der står i annoncen, men hun er ligeså smuk som på billederne, så det er helt  ok.

stedet er en forholdsvis ny privat lejlighed og mere diskret kan man ikke finde. Gode P muligheder gratis 3 timer.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...