Hop til indhold
Guest Professoren

Voksen thai dame søges - syd-/vestjylland

Recommended Posts

Guest Professoren

Hej guys

Hvem kender en voksen (dvs. ikke under 40) thai/asiatisk dame der er god (som i rigtig god) til massage, og som tilbyder mindst HJ og gerne kunne fristes til mere. Rollemodellen er Nina i Århus - men det er for længe mellem hver gang jeg kommer derop, og kører ikke i timevis for det.

Damens udseende er på ingen måde uvæsentlig, men fornuftige kompromisser indgås gerne. Dog helst ikke meget overvægtige. Jeg vil gerne hvis det var en 'fast' - dvs. ikke en på gennemrejse, så der kunne udbygges en fornuftig fortrolighed.

Porn i Grindsted kunne være et eksempel, men hun svinger for meget i kvalitet/humør til at være foretrukken. Mutter på Industrivej i Middelfart en anden, hvis hun var bedre til massage.

Lad mig høre nogle bud :mrgreen: Og gerne en PM hvis oplysningerne er følsomme for damen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://lovelythai.dk/ i Kruså må være mit bud. Hendes filosofi om at de fleste rygspændinger stammer fra benene er nu ikke helt tosset. Jeg mener hun er 54 år nu , og jeg mener også hun er stoppet på lagenet men giver dog stadig HJ. Har efter alderen en flot krop med bløde naturlige middelstore bryster. Det er ca 2 år siden jeg besøgte hende sidst, og det skyldes kun afstanden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ville vælge Fynsvej i Kolding, også lidt ældre Thai, ser ok ud, god til massage, flot krop efter alder. Man kan få lige det ekstra man vil have.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...