Hop til indhold
Morabito

Kærestens veninde

Recommended Posts

Min kæreste har et par veninder som jeg i lang tid har haft lyst til at bolle. Jeg har en fantasi om at have tjekket en lækker tøs ud på nettet, og når jeg møder hende på bordellet, er det en af min kærestes veninder. Og så kom jeg til at tænke på om der var nogen herinde der havde oplevet noget lignende? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke noget med kærester som sådan, men jeg har en veninde jeg har bollet lidt med on/off i 5-6 år siden vi var teenagere. Hun har altid haft et kaotisk liv med diverse misbrug. Hun er camgirl nu og arbejder også on/off på bordeller i Rødovre/Herlev området når hun gerne vil have den der nye telefon eller taske. Har flere gange hentet hende og diverse af hendes veninder derfra, og kørt dem hjem. Den ene gang havde hun en veninde med som jeg har gået i folkeskole med, og ikke havde set siden. Det var sindsygt mærkeligt, og vildt akavet for os begge, og jeg lovede jo selvfølgelig at jeg ikke ville sige til nogen at hun arbejde sådan et sted, selvom vi overhovedet ikke har samme vennekreds. Nej jeg har ikke været sammen med hendes veninde, og jeg har faktisk også helt mistet lysten til at bolle min veninde. Man tænker at det er et selvtillids boost, og at tanken er sindsygt fræk, at en glædespige gerne vil have et seksuelt forhold til en privat, men egentlig kan jeg overhovedet ikke tænde på hende mere da det føles som om hun er "spoleret" endnu mere end hun var i forvejen. Det er et komplekst emne og faktisk lidt svært at forklare hvordan mit syn er på hende nu, uden at lyde som et totalt røvhul.

Del dette indlæg


Link til indlæg

har engang booket en escort-pige som viste sig at være en svensk fotomodel jeg havde fotograferet til en kampagne et par år tidligere. Da døren åbnede var der en akavet stilhed, hvorefter hun kom ind og vi fik en kort og afklarende snak... Ingen af os havde interesse i at udlevere den anden, det ville jo kompromittere os begge og nu var "skaden" ligesom sket i og med vi begge to pludselig  vidste noget om hinanden. Hun stoppede dog kort tid efter - hvilket er en kæmpe skam, for hun havde virkelig en gudinde krop og kunne sutte nærmest i det uendelige. Men det var ekstra frækt, når der lige var det ekstra element oveni ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jag har under mitt långa liv (jag är dock yngre än Lady Cherie) testat en hel del upplevelser som andra nog skulle betrakta som skvatt galna.

Att sexa med någon av min GFs väninnor har dock aldrig fallit mig in.   Det kallas självbevarelsedrift.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hhmmm hvis du har lyst til at bolle din kærestes veninde så spørg hende om du ikke skal forbi hende alene til en kop kaffe:P og så siger du det som det er og ser hvordan det udspiller sig. Konsekvensen kan være alt fra en ny kæreste, cat fight eller veninden fravælger dig og din kæreste som vennepar.

Det med at løbe ind i en veninde/bekendt på etableret bordeller er minimal, da du flere steder bliver kontrolleret på videoovervågningen. Derfor kan enkelte få afslag på besøg og det der skrevet mange tråde omkring.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...