Hop til indhold
peter jørgensen

rokhøj 4, lystrup

Recommended Posts

Guest Anonym

ovenpå Reknas's venlige velkomst til dig - :) Så får du lige en kort kommentar, har besøgt Martina - en russisk pige i Lystrup.

Tæt på en GFE - kysser glad. fransk au nature, måske lige lidt mere på sidebenene end jeg er tilhænger af. Er blevet bedømt meget forskelligt igennem tiden på de forskellige boards - men de fleste er positive. Det er nok lidt humørafhængigt.

Stedet kan være lidt kringlet at finde..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er korrekt, at der er et forum til efterlysninger, men overskrifterne kan jo være lidt svære at skille ad - hvad er definitionerne og hvilke briller har man på?

Jeg tror ikke dette site har samme rigide afsæt som et andet site, der udviklede sig til det rene diktatur og hvor man blev skældt ud, hvis man var ny og ikke lige levede op til "gadens parlement" (læs mere erfarne brugere), der påberåbte sig at være bestemmende over andre med bedrevidende udsagn.

Overskriften for dette forum er"Jylland - Anmeldelser eller debat omkring piger og klinikker i Jylland." Det er vel en debat om det pågældende sted, sååååh.......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...