Hop til indhold
Guest Freebee

Lilly - new hottie in Lyngby - lækker og profi

Recommended Posts

Guest Freebee

Hej Drenge

Tak for mange gode anmeldelser og advarsler i dette forum, jo flere vi er, jo bedre oplevelser får vi, så nu blev det tid at give lidt igen fra min side.

https://escortguide.dk/P/new-hottie-in-lyngby-150cm-45kg-75d-36780.htm

Jeg har besøgt Lilly adskillige gange, hver gang nyder jeg den lille, stramme og velformede krop - hun er megalækker at kneppe. Hver gang har hun optrådt virkelig professionelt, tilpas indlevende og altid været god til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Hun er tysk, vistnok fra Hamborg, god til engelsk, med forlængelser i sit hår og nogle fine tatoveringer, som hun gerne fortæller om. Jeg har ikke besøgt hende på nuværende adresse, så nedenstående er beskrivelse fra sidste adresse:

Ringer kl 9, laver aftale til kl 10, hun er hurtig på mobilen og ved døren. I pikant undertøj åbner hun med et stort smil og et lille hop, så hende velformede bryster ryster levende - wauw, allerede der var jeg solgt. Med en hånd på skulderen føres jeg ind til vores arbejdsplads, og med et stort smil hjælper hun med overtøjet - småsnak om vejret - hun er simpelthen sød. Vi aftaler 60 min + super til 1300 - det er godt givet ud.

Et hurtigt bad, og hun sidder nøgen på sengen. Jeg stiller mig nøgen foran, og hun giver det dejligste blow, blødt og ret dybt i det lille søde ansigt, kunne fint have sprøjtet der første gang, men styrede mig. Beder hende stå på alle 4, stadig igang med super - og hende bryster hænger endnu mere lækkert og fyldigt, nam, nam. Jeg ligger mig, hun fortsætter og jeg får den lækreste kusse sænket over mit ansigt, spreder hendes baller og kunne være kommet igen.... Nå, Lilly stopper ikke, hun bliver ved, så spørger hun dog hvad jeg vil. Hun starter med at ride. Dejlige små støn (som jeg dog efter flere besøg må erkende lyder mere ægte første gang end de følgende, det kan godt blive lidt mekanisk). Tager Lilly bagfra - og hvilken bag - først på alle 4, så på maven med spredte baller - hun har det lækreste lille numsehul - og så banket så langt ud at hende bryster igen var fri - suk det var svært at holde sig, kom lidt, hun er for lækker. En lille snakkepause, nyt superblowjob, hun ligger på rygger, jeg nulre hende brystvorster - forsigtigt - der er så perfekte som billederne viser, hun kikker op, sætter sig på knæ: "so what :-)..." - jeg vælter hende bagover, får kondom på igen, og tager hende i missionær, på siden, bagfra og i missionær igen. Tager kondomet af, og tømmer tanken til hun stort set har dækket sin mave og brystkasse - det kan hun lide, tager sig tid til at lege lidt med spermen og pikken inden hun tørrer op.

Det er vigtigt at få pudesnakken med, og her er Lilly også professionel - fortæller gerne om sig selv, sine oplevelser og tanker - nemt og åbent, mens jeg kæler hendes lækre krop. Den slags snak giver lyst til at besøge hende igen, så hermed er opfordringen givet videre. Hun kunne være mere lidenskabelig og passioneret, men stadig hun har høj klasse. 

Lilly har altid sat meget tekst og mange billeder på af sig selv - en første sikkert tegn på at hun er den ægte professionelle vare og service orienterede vare.

Er der nogen som følger hende på snapchat?, hun skriver hun lægger billeder og video op hver dag

 

Redigeret af Freebee
Billede fjernet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen! Har længe overvejet at besøge hende - hun er fandme en steg! :-o

Jeg følger hende på snapchat - engang imellem ligger hun nogle billeder og videoer op, hvor hun teaser med hendes fantastiske bryster. :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øh - er sgu nok ikke helt med @Sylvester

Du tager en tråd op fra 2017 om Lilly med et link, der af gode grunde ikke virker. Og spørger til hendes snapchat.

Din mail er sendt i går kl. 14.47, så vidt jeg kan se.

Da en behjertet broder så svarer dig, viser det sig, at du har besøgt Lilly "forleden" - altså før dit indlæg, må vi forstå..

Hvad er så budskabet? Hvorfor skrev du så ikke en anmeldelse med det samme?

Jeg har aldrig selv besøgt den Lilly, som denne tråd handler om, men der er et hav af indlæg om hende i Forum.

Og hun er i øvrigt selv nok den mest velannoncerende GPer overhovedet i DK.

Antallet af annoncer på diverse sider ganget med antallet af billeder er aldeles overvældende.

Jeg har som sagt aldrig besøgt Lilly i det ærinde, som man nu en gang besøger en GPer i, men har alligevel tilfældigvis hilst på hende.

Mit formål på stedet var, som man siger, i anden anledning. Eller rettere: I en andens anledning.

Men Lilly er belyst som meget få andre i Forum og hendes eget oplysnings-niveau som GP'er er i øvrigt second to non i DK.

Så jeg forstår simpelt hen ikke, at du kan blive skuffet.

Læs i Forum. Og du skal blive oplyst.

Og skriv så selv nogle fede anmeldelser for at gøre os andre oplyste.

Det er det, der holder Forum i live.

 

Cobham

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ved ik hvad der sket med tidslinjen i tråden...

alle kan vel have en dårlig dag og det måtte vel være hendes.

mange billeder i sig selv er jo ikke møntet på at man får en god oplevelse 

slap af mester ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har så fået noget blandede anmeldelser på det sidste.

Og der har været skrevet en del om hendes mekaniske tilgang til det, med lukkede øjne og mangel på indlevelse.

Nogle ser ud til at være tilfredse, mens andre er helt tændt af.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har også været der - synes prisen for 30 mins med doubleshot er fin:) Og hun er lækker, gode patter, en ret hot lille chick - og sød:) Men omvendt er hun ikke på min top et-eller-andet - et godt knald, fornuftige priser, sød pige:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...